FIFA 12 MOBILE NOSTALJİ MODU APK İNDİR!

 

Herkese merhaba arkadaşlar, bugün sizlere FIFA 12 üzerine yapılmış olan Nostalji Modu ile karşınızdayız. Eskiyi özleyen FIFA severler için mükemmel bir oyunu daha sizlere sunuyoruz. Yaklaşık 600 MB olan bu oyunu tamamen internetsiz bir şekilde sadece android cihazlarınızda oynayabilirsiniz.


Oyunun giriş ekranında futbol dünyasının efsane yıldızlarından Rooney ve Kaka bizleri karşılıyor. Oyunun ana menüsünde ise Daily Challenge, Kick Off, Game Modes, My FIFA gibi bölümler sizleri karşılıyor. 

DAILY CHALLENGE BÖLÜMÜ:



Bu bölümde sizlere bir adet görev verilip bu görevi başarılı bir şekilde yerine getirmeniz istenmektedir. Yukarıdaki görselde de bu bölüme ait bir yer sizlere gösterilmiştir.

GAME MODES BÖLÜMÜ:


Game Modes bölümüne giriş yaptığınızda sizleri burada 4 farklı menü karşılıyor. Leagues bölümünden istediğiniz bir takımın kariyerini yapabilirsiniz. Penalty bölümünden penaltı atışları yapabilirsiniz. Cups bölümünden herhangi bir seçtiğiniz kupanın turnuvasına katılabilirsiniz. Practice Arena bölümünden ise
antrenman maçları yapabilirsiniz.


Oyunda birçok lig bulunmakta olup Nostalji Modu olduğu için kadrolar 2012 yılına ait olduğu gibi formalarda 2012 yılına aittir.


Oyunda birçok lig bulunduğunu söylerken hepinizin merak konusu tabi ki de Spor Toto Süper Lig'in oyunda olup olmadığını öğrenmek. Maalesef oyundaSüper Lig bulunmamaktadır. Belli başlı popüler ligler bulunmaktadır.


KICK-OFF BÖLÜMÜ:


Oyunda istediğiniz bir takımı seçerek maçlar yapabilirsiniz. Rakibinizi de seçerek istediğiniz bir şekilde maçlar oynama şansına sahipsiniz.


Maça başlamadan önce kadronuzu istediğiniz gibi ayarlama şansına sahipsiniz. Taktiklerle daha güçlü bir takım oluşturarak maçı kazanma şansını artırmak tamamen sizin elinizde olan bir durum.


Maça başlamadan önce sizlere sunulan seçeneklerden biri de top seçme seçeneği olup buradan onlarca top arasından hoşunuza gideni seçerek maçı seçtiğiniz topla oynayabilirsiniz.


Topunuzu seçtikten sonra ise sizlere bir diğer seçenek olan stadyum seçeneğini sunuyorlar. Burada onlarca stadyum arasından dilediğinizi seçerek maçınızı seçtiğiniz stadyumda yapabilirsiniz. Ayrıca gece-gündüz, yağışlı-yağışsız gibi durumları da buradan ayarlama şansına sahipsiniz.


Maça başlamadan önce son bir adım ise maç içi ayarlarınızı ayarlamak. Maçın kolaylığını, süresini buradan ayarlayabilirsiniz. Sakatlıklar, topa elle müdahale, ofsayt ve kartlar gibi birçok özelliği buradan aktif edebilir veya kapatabilirsiniz. Kamera açısından spikere kadar her şeyi buradan ayarlama şansına sahipsiniz. Ve artık maça hazırsınız!


Maç içi görüntüsüyle bizleri eskiye götürüp nostaljik bir ortam oluşturan FIFA 12 oyununu siz oyun severlere tavsiye ediyoruz. Gayet akıcı bir şekilde oynayabilir ve kolay butonları ile oyunu çabuk kavrayabilirsiniz. Aşağıdaki kurulum videosundan oyun hakkında detaylı bilgi sahibi olabilir ve kurulumu öğrenerek sizlerde bu efsane oyunun keyfini çıkarabilirsiniz. Herkese iyi oyunlar..


TANITIM VİDEOSU:



KURULUM VİDEOSU:




İNDİRME LİNKLERİ:


APK+DATA:




Hakkında Sefa Albayrak - YT

Sefa Albayrak YouTube Kanal Sahibi..

4 comments: