EA FC 24 MOBILE APK İNDİR FIFA 16 MOBILE APK

 


Herkese merhaba arkadaşlar, bugün sizlere FIFA 16 Mobile üzerine yapılmış olan EA FC 24 Mobile oyunu ile karşınızdayız. Oyun yaklaşık olarak 2 GB olup full paket data indirdiğinizde ise 5 GB gibi bir depolama alanına sahip. Tamamen internetsiz bir şekilde sadece android cihazlarınızda rahatlıkla oynayabilirsiniz. Apk olduğu için maalesef iOS cihazlarda çalışmamaktadır. Oyunu en altta bulunan indirme linklerinden indirebilirsiniz. Oyunun detaylı tanıtım videosunu izlemek isterseniz de sizler için aşağıya tanıtım videosu bıraktık. Kurulumu bilmeyen arkadaşlarımız için de yine aşağıya kurulum videosunu bıraktık. Onu izleyerek kurulumu öğrenebilirsiniz

Oyunun menüsü yukarıdaki görseldeki gibidir. Oyun ayarlarınızı yapabilirsiniz. Şuan sadece oyunda hazırlık maçları yapabilirsiniz. Oyunda kariyer modu gibi seçenekler bulunmamaktadır. EA sunucuları kapalı olduğu için diğer modlar şuan hizmet verememektedir.

Oyunda tüm ligler hemen hemen yer almaktadır. Avrupa'nın önde gelen liglerinin kadroları tamamen güncel olup yaz transfer döneminde transfer olan birçok oyuncu yeni takımlarına eklendi. Oyunda ayrıca Spor Toto Süper Lig de yer almaktadır. Kadrolar ise yarı yarıya güncel diyebiliriz.

Oyunda tüm takımların formaları 2023 sezonu için ayarlandı. Yeni tanıtılan formalar büyük takımlarda eklenirken diğer takımlara ise yakın zamanda eklenecektir. Spor Toto Süper Lig ekiplerinin formaları ise 2022-2023 sezonu formaları olarak eklendi.

Oyunda istediğiniz spikeri indirebilirsiniz. 11 farkı spiker seçeneği sizleri karşılıyor. Maalesef Türkçe spiker yer almamaktadır. Oyun ayarlarından oyunun zorluğunu, maç süresini, kontrolleri, grafikleri ve animasyonları istediğiniz gibi ayarlayabilirsiniz.


Yeni eklenen çimleri ve şık butonlarıyla sizlere efsane bir oyun deneyimi yaşatacak bu modu kesinlikle tavsiye ediyoruz. Oyunu en altta bulunan indirme linkleri bölümünden indirebilir ve aşağıdan kurulumu izleyerek android cihazlarınıza kurabilirsiniz. İyi oyunlar...

TANITIM VİDEOSU:



KURULUM VİDEOSU:


İNDİRME LİNKLERİ:

APK+OBB:

EA FC 24 MOD FIFA 16 MOBILE APK+OBB İNDİR

DATA FULL PAKET(2.87 GB):

EA FC 24 MOD FIFA 16 MOBILE DATA FULL İNDİR

DATA LITE(500 MB):

EA FC 24 MOD FIFA 16 MOBILE DATA LİTE İNDİR


Hakkında Sefa Albayrak - YT

Sefa Albayrak YouTube Kanal Sahibi..

3 comments: