EA FC 24 ŞAMPİYONLAR LİGİ MODU İNDİR! FIFA 16 MOD APK

 

Herkese merhabalar, bugün sizlere FIFA 16 üzerine yapılmış olan EA SPORTS FC 24 Mobile modu ile karşınızdayız. Oyuna yeni özellikler eklendi. Tamamen internetsiz bir şekilde oynayabilirsiniz. Yaklaşık 4.5 GB civarında olup sadece android cihazlarda çalışmaktadır. Apk olduğu için iOS cihazlarda hizmet verememektedir. Oyunu en altta bulunan indirme linkleri bölümünden indirebilirsiniz ve kurulumu bilmeyen arkadaşlarımız için de kurulum videosunu bıraktık. Ayrıca oyunun detaylı tanıtım videosunu da aşağıdan izlemeyi unutmayın.


Giriş ekranı tamamen yenilendi ve EA SPORTS FC 24 oyununun resmi giriş ekranı buraya eklendi. Ana menüde ise çeşitli oyuncuların yer aldığı ve sürekli değişen bir menü sizleri bekliyor. Hızlı maç yapabildiğini bu bölüme ek olarak Derbi maçları yapabileceğiniz bir mod ve yeni olarak Şampiyonlar Ligi turnuva bölümü eklendi. Hazırlık Maçlarından sıkılan arkadaşlarımızı sevindirecek bir mod sizleri bekliyor.



Klasik maç ekranından çeşitli ülkelerin derbi maçlarına direkt olarak başlayıp oynayabilirsiniz. Quick Cup bölümünden ise şampiyonlar ligi turnuvasına belli başlı takımlardan birini seçerek katılıp oynayabilirsiniz. 


Hemen hemen bütün ligler ve milli takımlar yer almaktadır. Avrupa'nın önde gelen ligleri tamamen güncel bir şekilde oyunda yer almaktadır. Hepinizin merak ettiği Spor Toto Süper Lig ise %60 oranında güncelliğe sahip. Formalar yeni sezon formaları olarak ayarlandı ve bazı takımların 3. formaları da oyuna eklendi. Yeni transferler yeni takımlarına eklendi. Hazırlık maçı bölümünden istediğiniz iki takımı seçerek maçlar yapabilirsiniz.



Maça başlamadan önce maç zorluğunu, maç süresini, kontrolleri, sesleri, grafikleri ve animasyonları ayarlayabileceğiniz geniş bir ayar menüsü sizleri bekliyor. Dilerseniz birçok spiker seçeneğinden birini indirerek oyun zevkinizi artırabilirsiniz. Sade butonları ve şık çimleri ile sizlere efsane bir oyun deneyimi yaşatan bu modu sizlere kesinlikle tavsiye ediyoruz. Oyunu en altta bulunan indirme linklerinden indirebilir ve kurulumu da bilmiyorsanız sizler için videolu bir şekilde bıraktığımız kurulum videosunu izleyebilirsiniz. İyi oyunlar...

TANITIM VİDEOSU:


KURULUM VİDEOSU:


İNDİRME LİNKLERİ:

EA FC 24 MOD APK+OBB:


EA FC 24 MOD DATA:




Hakkında Sefa Albayrak - YT

Sefa Albayrak YouTube Kanal Sahibi..

2 comments: