FIFA 14 MOD FIFA 23 KARİYERLİ GÜNCEL TRANSFERLER APK İNDİR

 


Herkese merhabalar, bugün sizlere FIFA 14 MOBILE oyunu üzerine yapılmış olan FIFA 23 Modu ile karşınızdayız. Oyun tamamen internetsiz olup yaklaşık olarak 800 MB civarındadır. Oyun apk olduğu için sadece android cihazlarda çalışmaktadır. Oyunu en altta bulunan indirme linklerinden indirebilirsiniz. Oyunun videolu tanıtımını izlemek isteyenler için tanıtım videosunu da aşağıya bıraktık. Ayrıca oyunun kurulumunu da bilmiyorsanız aşağıya kurulum videosunu da sizler için bıraktık.

Oyunun ana menüsünde sizleri birçok bölüm karşılıyor. Kariyer modu, turnuva modu, hazırlık maçları bölümü, antrenman modu ve penaltı atışma bölümleri sizlere aktif bir şekilde hizmet vermektedir. Fakat ultimate team bölümü EA sunucuları kapalı olduğundan hizmet verememektedir.






Kariyer Modu bölümünde sizleri geniş bir kariyer bölümü karşılıyor. İstediğiniz bir takımı seçerek o takımın başına gelip kariyer serüvenine adım atabilirsiniz. Takımınızı yönetebilir, oyuncu alıp satabilir, kupalar kazanarak şöhretinizi artırabilirsiniz. Baktınız ki işler yolunda gitmiyor işi bırakıp başka takımdan devam edebilirsiniz. Kariyer oyunlarını seven arkadaşlarımız için gerçekten efsane bir mobil futbolunu sizlere sunuyoruz.

Turnuva modu bölümünde ise istediğiniz bir ligin kupasını seçerek orada mücadele eden takımlardan birini seçerek turnuva yapabilirsiniz. Birçok ligin kupası bu bölümde sizleri karşılıyor.



Oyunda hemen hemen bütün liglerin takımları bulunmaktadır. Kadrolar ise 2023 sezonu güncel olarak yer almaktadır. Ayrıca yaz transfer döneminde gerçekleşen birçok yeni transferlerde yeni takımlarına eklendi. Aynı şekilde formalar da tamamen güncel olarak eklendi. Yıldız transferleriyle futbolun merkezi haline gelmeye çalışan Arabistan Ligi de oyuna eklendi. Maalesef Spor Toto Süper Lig şuanlık
oyunda yer almamaktadır. Fakat ilerleyen zamanlarda sizlere Süper Lig tamamen güncel bir şekilde içinde bulunan FIFA 14 modlarını da sunmaya çalışacağız.


Maça başlamadan önce takımınızı dilediğiniz gibi ayarlayabilirsiniz. 



Aynı şekilde maçtan önce stadyumu ve maç topunu seçebilirsiniz. Burada sizleri birçok top ve stadyum karşılıyor olacak. Dilediğinizi seçebilirsiniz. Ayrıca maçtan önce maç zorluğunu, süresini, ofsayt ve topa elle müdahale gibi birçok seçeneği de ayarlayabilirsiniz.


Şık butonlarıyla güzel bir görüntü sağlayan bu modda yeni olarak yeni bir scoreboard eklendi. Ayrıca çimler ve oyun grafikleri en yüksek kalitede ayarlandı. Oyunu kariyer modu seven arkadaşlarımız için kesinlikle tavsiye ediyoruz. Oyunu aşağıdan indirebilirsiniz ve oyunun kurulumunu nasıl yapacağınızı bilmiyorsanız da sizlere aşağıya kurulum videosunu bıraktık. İyi oyunlar...

TANITIM VİDEOSU:

KURULUM VİDEOSU:


İNDİRME LİNKLERİ:

APK:

FIFA 14 MOD FIFA 23 APK İNDİR

OBB:

FIFA 14 MOD FIFA 23 OBB İNDİR

DATA:

FIFA 14 MOD FIFA 23 DATA İNDİR

ŞİFRE: byfabix7


Hakkında Sefa Albayrak - YT

Sefa Albayrak YouTube Kanal Sahibi..

6 comments:

  1. Abi bu şifre yanlış bir el atsan ?

    YanıtlaSil
  2. ya kardeşim neden yanlış şifre koyuyorsun oraya amk yapacapın işe

    YanıtlaSil
  3. Başkan android kaç sürümü için bu hallettik herşeyi de eski android sürümü için vs zırvaladı giriş yapmadan atıyor oyundan

    YanıtlaSil
  4. İngiliz ce dilini nasıl değiştiririz

    YanıtlaSil
  5. Transfer alma yok kariyer modunda

    YanıtlaSil