FIFA 15 MOBILE V2 GÜNCELLEMESİ İNDİR!

 

Herkese merhabalar, bugün sizlere FIFA 15 Mobile V2 güncellemesinin çıkmasıyla birlikte yeni gelen özelliklerden bahsedeceğiz. Oyun yaklaşık olarak 1.5 GB olup tamamen internetsiz bir şekilde android cihazlarınızda oynayabilirsiniz. Apk olduğu için iOS cihazlarda çalışmamaktadır. Oyunu en altta bulunan indirme linkleri bölümünden indirebilirsiniz. Oyunun tanıtım videosunu da sizler için aşağıya ekledik. Ayrıca kurulumu bilmeyen arkadaşlarımız için aşağıya kurulum videosunu da bıraktık. Kurulum videosunu izleyerek oyunu nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Oyunda şuan sadece iki mod sizleri karşılıyor. En altta indirme linkleri bölümünden hazırlık maçı dosyasını indirip kurarsanız sizleri oyunda hazırlık maçı bölümü karşılar. Burada maalesef takım seçme hakkınız yok. Real Madrid sizlere otomatik olarak geliyor ve Barcelona ile hazırlık maçı yapıyorsunuz. Maç bittikçe sürekli aynı maçı oynayacaksınız. İlerleyen güncellemelerde daha kapsamlı bölümler sizleri karşılayacak. Takım kadroları 2015 senesine göre ayarlanmıştır. 

Maçın zorluğunu, sesleri, kamera açılarını, görüntüleri ayarlayabileceğiniz kapsamlı bir ayarlar menüsü de oyuna eklendi. İlerleyen güncellemelerde daha detaylı bölümler gelecek. Takipte kalın.


Eğer aşağıda verilen linklerden antrenman modunu indirip kurarsanız sizleri oyunu açtığınızda antrenman modu karşılıyor olacak. Burada penaltı, serbest vuruş, korner ve serbest antrenmanlar yapabilirsiniz. Serbest vuruş konumunu değişebilir ve rakip oyuncu sayısını ayarlayabilirsiniz. İstediğiniz gibi antrenmanlar yapabilirsiniz.



Antrenman bölümünden de çeşitli görüntüler yukarıda gösterilmiştir. Evet biliyoruz şuan sizleri tatmin edecek bir oyun değil fakat ilerleyen güncellemelerle birlikte bu oyunu da daha güzel bir hale getirmeye çalışacağız. Bizleri takipte kalarak bu güncellemelerden haberdar olabilirsiniz. Oyunu en altta bulunan indirme linkleri bölümünden indirebilir ve kurulumu da bilmiyorsanız kurulum videosunu izleyerek kurulumu da öğrenebilirsiniz. İyi oyunlar...

TANITIM VİDEOSU:


KURULUM VİDEOSU:


İNDİRME LİNKLERİ:


XAPK:


DATA:



Hakkında Sefa Albayrak - YT

Sefa Albayrak YouTube Kanal Sahibi..

1 comments: