FIFA 16 MOBILE MOD EFOOTBALL PES 2024 İNDİR!

 

Herkese merhabalar, bugün sizlerle birlikte FIFA 16 Mobile üzerine yapılmış olan eFootball PES 2024 Mobile modu ile karşınızdayız. Oyun yaklaşık 3-5 GB arasında değişmektedir. Sizlerin indireceği data paketine bağlıdır. Oyun tamamen internetsiz olup sadece android cihazlarınızdan oynayabilirsiniz. Oyun apk olduğu için iOS cihazlarda çalışmamaktadır. Oyunu en altta bulunan indirme linkleri bölümünden indirebilirsiniz. Oyunun tanıtım videosunu da sizler için bıraktık. Oyunun kurulum videosunu da kurulum yapmayı bilmeyen arkadaşlarımız için aşağıya bıraktık. Spikeri de oradan kurabilirsiniz.

Oyunun tasarımları, menüsü ve birçok özelliği eFootball oyununa göre tasarlandı. Oyunun ana menüsü yukarıdaki gibi olup my club bölümü EA sunucuları kapalı olduğundan hizmet verememektedir. Oyunda şuan sadece hazırlık maçları yapabileceğiniz Match bölümü aktiftir. 




Hazırlık maçı bölümünden dilediğiniz iki takımı seçerek hızlı maçlar yapabilirsiniz. Hemen hemen bütün ligler ve milli takımlar yer almaktadır. Avrupa'nın 5 büyü ligi olan İngiltere, Fransa, İtalya, İspanya ve Almanya ligleri tamamen güncel şekilde yer alırken diğer ligler yarı yarıya güncelliğe sahip. Ayrıca formalar da 2022-2023 sezonuna göre ayarlandı. Maçtan önce takımları ve formaları ayarlayabilirsiniz. Ayarlar bölümünden maç süresini, oyun zorluğunu, sesleri, grafikleri ve kontrolleri ayarlayabileceğiniz kapsamlı bir ayarlar menüsü de yer alıyor.





 Yüksek grafikleri ve eFootball oyununa özel scoreboard ve birçok tasarımıyla efsane bir oyun deneyimi yaşatan bu modu sizlere kesinlikle tavsiye ediyoruz. Oyunu en alttan indirebilirsiniz. Oyun kurulumu ve spiker kurulumunu da bilmiyorsanız aşağıya kurulumu da bıraktık. İyi oyunlar...

TANITIM VİDEOSU:


KURULUM VİDEOSU:


İNDİRME LİNKLERİ:

APK+OBB:


DATA LITE ( 1 GB):

DATA FULL PAKET (3GB):

FIFA 16 MOD PES 24 DATA FULL İNDİR

SPİKER:

İNGİLİZ SPİKER İNDİR


Hakkında Sefa Albayrak - YT

Sefa Albayrak YouTube Kanal Sahibi..

1 comments: