FIFA 16 MOBILE MOD FIFA 18 MOBILE İNDİR! SÜPER LİG GÜNCEL TRANSFERLER

Herkese merhabalar, bugün  FIFA 16 Mobile üzerine yapılmış olan FIFA 18 Mobile modu ile karşınızdayız. Oyun yaklaşık olarak 5 GB olup tamamen internetsiz bir şekilde oynayabilirsiniz. Oyun apk olduğu için sadece android cihazlarda çalışmaktadır. Oyunu en altta bulunan indirme linkleri bölümünden indirebilirsiniz. Oyunun videolu tanıtımını izlemek isteyen arkadaşlarımız için ise aşağıya tanıtım videosunu bıraktık. Kurulumu nasıl yapacağını bilmeyen arkadaşlarımız için hem oyun hem de spiker kurulumunu anlatan videoyu da aşağıya bıraktık. Kurulumu izleyerek yapabilirsiniz.

Oyunun tüm menüleri FIFA 18 oyununa göre tasarlandı. Ana menüde yukarıdaki görseldeki gibi şık bir tasarımla bizleri karşılıyor. Buradan hazırlık maçları yapabilirsiniz ve oyun ayarlarınızı da ayarlayabileceğiniz bölüm sizleri karşılıyor.


Tabi ki hepiniz menüde görünen Journey ve kariyer bölümlerini görünce aklınıza oyunda bu bölümlerin olup olmadığı sorusu gelmiş olabilir. EA sunucuları kapalı olduğundan bu bölümleri maalesef oynama şansınız yok. Sadece hazırlık maçları yapabilirsiniz. Zaten FIFA 16 Mobile oyununda kariyer modu orijinalinde yer almamaktadır. Bizlerin böyle bir şeyi ekleme şansı yok.




KICK OFF bölümünden dilediğiniz takımları seçerek maçlar yapabilirsiniz. Burada hemen hemen bütün ligler yer almaktadır. Hepinizin çok istediği Spor Toto Süper Lig de burada sizleri karşılıyor. Ayrıca milli takımlar da oyunda yer alıyor. Takım Kadroları Avrupa'nın önde gelen ligleri tamamen güncel olarak ayarlanırken diğer ligler ise %70 civarında güncelliğe sahip. Spor Toto Süper Lig de bulunan ekiplerde %70 civarında güncel kadroya sahip. Takım formaları ise 2023 sezonuna uygun bir şekilde tasarlandı. Yeni tanıtılan formalar ise yakın zamanda eklenecek.


Maça başlamadan önce hem kendi kadronuzu hem de rakibinizin kadrosunu ayarlayabilirsiniz. Formalarınızı seçebilirsiniz. Ayrıca oyun içi kamerayı, oyun seslerini, kontrolleri, oyun zorluğunu, maç süresini, grafikleri ve animasyonları ayarlayabileceğiniz geniş bir ayar menüsü de sizleri karşılıyor.


Yeni eklenen sade butonları, yeni scoreboard ve yeni FIFA 18 çimleriyle sizleri 2018 yılına götüren bu modu sizlere kesinlikle tavsiye ediyoruz. Oyunu en altta bulunan indirme linklerinden indirebilirsiniz. Kurulumu da bilmiyorsanız sizler için aşağıya videolu kurulum videosunu bıraktık. Kurulum videosunu izleyerek nasıl kurabileceğinizi öğrenebilirsiniz. İyi oyunlar..

TANITIM VİDEOSU:


KURULUM VİDEOSU:

İNDİRME LİNKLERİ:

APK/OBB:


DATA:


SPİKER:


Hakkında Sefa Albayrak - YT

Sefa Albayrak YouTube Kanal Sahibi..

6 comments: