FIFA 16 MOD EA SPORTS FC 24 MOBILE APK İNDİR!

 

Herkese merhabalar, bugün sizlere FIFA 16 Mobile üzerine yapılmış bir mod olan EA SPORTS FC 24 Mobile modu ile karşınızdayız. Oyun yaklaşık olarak 5-6 GB civarında olup tamamen internetsiz bir şekilde android cihazlarınızda oynayabilirsiniz. Oyun apk olduğu için maalesef iOS cihazlar için şuan hizmet verememektedir. Oyunu en altta bulunan indirme linkleri bölümünden indirebilirsiniz. Oyunun detaylı tanıtım videosu için ise aşağıdaki videoyu izleyebilirsiniz. Kurulumu nasıl yapacağınızı bilmiyorsanız da sizler için kurulum videosunu aşağıya bıraktık.

Oyunun ana menüsünde KICK OFF , PRO CLUBS, TOURNAMENTS, CUSTOMISE gibi bölümler yer alsa da şuan sadece hizmet veren bölüm KICK OFF bölümüdür. Diğer bölümler EA Sunucuları kapalı olduğundan hizmet verememektedir. Ayarlar bölümünden oyunun zorluğunu, maç sürelerini, kontrolleri, kamera açılarını ve grafikleri ayarlayabileceğiniz bir bölüm yer alıyor.

KICK OFF bölümünden istediğiniz takımları seçerek hazırlık maçları yapabilirsiniz. Hemen hemen bütün liglerin ve takımların bulunduğu bu modda milli takımlarda yer almaktadır. Spor Toto Süper Lig de oyunda bulunan liglerden biri olup hepinizin seveceği bir oyundur.


Oyunda tüm takımların formaları 2022-2023 sezonuna göre ayarlanmış olup yakın zamanda tüm takımların yeni sezon formalarını tanıtmalarıyla birlikte yeni formalarda oyuna eklenecektir. Süper Lig ekiplerinin formaları da güncellenmiştir. Oyun içinde gözükmektedir.

Takım kadroları ise Avrupa'nın önce gelen büyük ligleri tamamen güncel bir şekilde yer alırken Spor Toto Süper Lig ise %70 oranında güncelliğe sahiptir. Fenerbahçe'nin yeni transferleri Dzeko ve Ryan Kent yeni takımlarına eklendi.



Yeni sahaya giriş ilk 11 ve birçok yeni özellik eklendi. Sade butonlarıyla rahat bir oyun deneyimi sağlayan bu modda yeni scoreboard da sizleri karşılıyor. Ayrıca yağmurlu modda oyuna eklendi. Oyunu aşağıdan indirebilirsiniz. Kurulumu bilmeyen arkadaşlar için videolu şekilde kurulumu da sizlere aşağıda gösterdik. İyi oyunlar...

TANITIM VİDEOSU:


OYUN VE SPİKER KURULUM:


İNDİRME LİNKLERİ:

APK/OBB:


DATA:

FIFA 16 MOD EA FC 24 DATA İNDİR

SPİKER:


Hakkında Sefa Albayrak - YT

Sefa Albayrak YouTube Kanal Sahibi..

0 comments:

Yorum Gönder