FIFA STREET MOD VOLTA FOOTBALL 2023 PPSSPP İNDİR!

 

Herkese merhabalar bugün sizlere FIFA STREET 2 üzerine yapılmış olan FIFA VOLTA 2023 Modunun tanıtımı ile karşınızdayız. Oyun yaklaşık 160 MB olup tamamen internetsiz bir şekilde oynayabilirsiniz. PSP oyunu olduğu için sadece android cihazlarda çalışmaktadır. iOS cihazlarda hizmet verememektedir. Oyunu en altta bulunan indirme linkleri bölümünden indirebilirsiniz. Oyunun detaylı tanıtım videosu da aşağıda yer almaktadır. Dilerseniz izleyebilirsiniz. Oyunun kurulumunu bilmeyen arkadaşlarımız için kurulum videosunu da aşağıya bıraktık.


Oyunda birçok mod sizleri bekliyor. Dilerseniz iki takım seçerek maçlar yapabilirsiniz. Dilerseniz de efsane oyuncuların yer aldığı bölümden efsane oyunculardan dilediğinizi seçerek onlarla maçlar yapabilirsiniz. Çeşitli turnuvalara katılıp burada şampiyonluk mücadelesi verebilirsiniz. Ayrıca Mini Games bölümünden de antrenmanlar yaparak kendinizi geliştirebilirsiniz.






Oyunda birden çok harita sizleri bekliyor. Dilediğiniz haritayı seçerek maçlar yapabilirsiniz. Çeşitli toplar da oyuna eklendi. Oyun zorluğunu ayarlayabilirsiniz. Kendi oyuncunuzu oluşturabileceğiniz bir bölümde sizleri burada karşılıyor. Eskiyi özleyen arkadaşlarımız için efsane olan bu modu sizlere tavsiye ediyoruz. Oyunu en alttan indirebilir ve kurulumu da bilmiyorsanız kurulum videosunu izleyerek öğrenebilirsiniz. İyi oyunlar...

TANITIM VİDEOSU:


KURULUM VİDEOSU:


İNDİRME LİNKLERİ:

GAME:

PSP EMULATOR:

PSP EMULATOR İNDİR


Hakkında Sefa Albayrak - YT

Sefa Albayrak YouTube Kanal Sahibi..

0 comments:

Yorum Gönder