FTS 24 MOBILE GÜNCEL TRANSFERLER APK İNDİR!

 

Herkese merhabalar, bugün sizlerle birlikte FTS üzerine yapılmış olan FTS 24 Mobile oyunu ile karşınızdayız. Oyun tamamen güncel transferlerden oluşmaktadır. Tamamen internetsiz bir şekilde oynayabilirsiniz. Oyun 300 MB civarındadır. Apk olduğu için yalnızca anroid cihazlarda çalışmaktadır. Oyunu en altta bulunan indirme linkleri bölümünden indirebilirsiniz. Kurulumu bilmeyen arkadaşlarımız için kurulum videosunu da bıraktık. Tanıtım videosunu da dilerseniz aşağıdan izleyebilirsiniz.

Oyunun ana menüsünde manager modu, game modes, data ve çeşitli bölümler yer almaktadır. Manager modu bölümünden kariyer serüvenine atılabilirsiniz. Game Modes bölümünden ise çeşitli modları oynayarak vakit geçirebilirsiniz. Data bölümünden takımları ve oyuncuları ayarlayabilirsiniz.

Manager Modu bölümünden istediğiniz ligden takımları seçerek kariyer yapabilirsiniz. İsterseniz maçları simule edebilirsiniz. Kendiniz oynayabileceğiniz gibi istediğiniz bir oyuncuyu seçerek sadece onu kontrol ederek oyuncu kariyeri şeklinde maçlar yapabilirsiniz. Transferler yaparak takımınızı güçlendirebilirsiniz. Stadyumunuzu da geliştirebilirsiniz. Kariyer modu seven arkadaşlarımız için harika bir bölüm sizleri bekliyor.

Game Modes bölümünde çeşitli modlar sizleri bekliyor. Hazırlık maçları yapabilir, turnuvalara katılabilirsiniz. İsterseniz tek maçlık oyuncu kariyeri yapabilirsiniz. Antrenmanlar yaparak pratik yapabilirsiniz. Efsane modlarıya bu bölümü oynamayı unutmayın.



Oyunda birçok lig ve takım sizleri karşılıyor. Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş oyunda güncel olarak bulunuyor. Messi, Ronaldo, Benzema gibi birçok yıldızın yer aldığı takımlar oyuna eklendi. Arda Güler yeni takımı Real Madrid'e eklendi. Birçok yeni transfer yeni takımlarına eklendi. Formalar tamamen güncellendi. Yeni sezon formaları da yakında eklenecek.


HD grafikleri, yeni çimleri ve sade yeni butonuyla güzel bir oyun deneyimi yaşatacak olan bu modu sizlere kesinlikle tavsiye ediyoruz. Oyunu en altta bulunan indirme linkleri bölümünden indirebilir ve kurulum videosunu izleyerek kurulumu yapabilirsiniz. İyi oyunlar...


KURULUM VİDEOSU:



İNDİRME LİNKLERİ:

FTS 24 APK+OBB+DATA TEK LİNK:

FTS 24 APK+OBB+DATA TEK LİNK İNDİR



Hakkında Sefa Albayrak - YT

Sefa Albayrak YouTube Kanal Sahibi..

6 comments:

  1. reis oyunu yüklüyorum uygulama durduruldu hatası veriyor

    YanıtlaSil
  2. Biz nasıl indiricez burada indirme butonu yok bi tane downland butonu oda resim buton deil olmadı böyle

    YanıtlaSil
  3. Reis ben indiremiyom DC hesabına katil yazıyor

    YanıtlaSil
  4. Şifreni soylesene

    YanıtlaSil
  5. İndirdim sağol

    YanıtlaSil