DREAM LEAGUE SOCCER 2024 APK İNDİR! DLS 19 MOD DLS 24!

 

Herkese merhabalar, bugün sizlere Dream League Soccer 2019 oyunu üzerine yapılmış olan Dream League Soccer 2024 kısaca DLS 24 modunun tanıtımını yapacağız. Oyun yaklaşık olarak 300 MB olup tamamen internetsiz bir şekilde oynayabilirsiniz. Apk olduğu için sadece android cihazlarda çalışmaktadır. iOS cihazlarda maalesef çalışmamaktadır. Oyunu en altta bulunan indirme linkleri bölümünden indirebilirsiniz. Ayrıca oyunun kurulumunu bilmeyenler için kurulum videosunu da aşağıya bıraktık. Kurulum videosunu izleyerek kurulumu yapabilirsiniz. Oyunun detaylı tanıtım videosu da aşağıda yer almaktadır.


Oyunun kapak resminde Real Madrid'in yeni yıldızı Jude Bellingham ve dünyaca ünlü yıldız futbolcu Erling Haaland yer alıyor. Şık bir tasarımıyla sizlere adeta DLS 24 havası katıyor.


Oyunda kariyer modu, online maç ve etkinlikler bölümü yer alıyor. Tamamen yenilenen tasarımlarıyla çok şık bir oyun deneyimi sizlere yaşatacak olan bu modun online bölümünü de dünyaca ünlü yıldız futbolcu Cristiano Ronaldo yer alıyor.



Oyunun ana menüsü de tamamen yenilendi. Mavi bir tasarımıyla ve DLS 24 logosu ile düzenlenen bölümde maçlar yapabilir, takımınızı ayarlayabilir, transferler yapabilirsiniz. Ayrıca stadyumunuzu, formlarınızı ayarlayacağınız bölümde yenilendi.


Transferler bölümü de tamamen yenilendi. Oyuncu arka plan kartları değiştirilerek mavi bir yeni arka plan oyuncu kartı eklendi. Tüm küçük ikonlar yeniden ayarlandı. Ayrıca oyunu açtığınızda direk sizlere oyuncu oluşturma kartı da gelecek. İstediğiniz oyuncuyu veya kendinizi oluşturabilirsiniz. Oyunda para hilesi yer almaktadır.


Takım yönetimi bölümü da tamamen yenilendi. Yeni arka plan ve yeni futbol sahası eklendi. Oyuncular ise dünya karması olarak oluşturuldu.


Oyuna şık bir stadyum eklendi. Stadyumunuzu istediğiniz gibi ayarlayıp adını değiştirebilirsiniz. Formalar ise sade DLS forması şeklinde ayarlandı.


Sade butonu ve yenilen radarıyla sizlere efsane bir oyun deneyimi yaşatacak olan bu modu sizlere kesinlikle tavsiye ediyoruz. Oyunu en altta bulunan indirme linkleri bölümünden indirebilirsiniz. Kurulum videosu da aşağıda yer almaktadır. İyi oyunlar...

TANITIM VİDEOSU:



KURULUM VİDEOSU:



İNDİRME LİNKLERİ:


APK:


OBB:


DATA:


Hakkında Sefa Albayrak - YT

Sefa Albayrak YouTube Kanal Sahibi..

4 comments:

  1. Çok iyi abi sağol

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba kardeşim exhibition çalışıyomu dortmund man city yazan

      Sil
    2. Knk o zaten çalismiyo fotoğraf o

      Sil
  2. Abi yukarıdaki exhibiton çalışıyomu dortmund man city ana menüdeki

    YanıtlaSil