EA FC 24 MOBILE MOD FIFA 16 İNDİR! İNTERNETSİZ

Herkese merhabalar, bugün sizlere FIFA 16 Mobile üzerine yapılmış olan EA FC 24 Mobile Modunun tanıtımını yapacağız. Oyun yaklaşık 3-4 GB civarında olup tamamen internetsiz bir şekilde oynayabilirsiniz. Rahat bir oyun deneyimi için cihazınızda 10 GB boş yer olması tavsiyemizdir. Oyun apk olduğu için sadece android cihazlar için hizmet vermektedir. iOS cihazlarında çalışmamaktadır. Oyunu en altta bulunan indirme linkleri bölümünden indirebilirsiniz. Kurulum videosunu da aşağıya bıraktık. Oyunun detaylı tanıtım videosunu aşağıdan izlemeyi unutmayın.


Oyunun giriş ekranına EA FC oyunun resmi trailer videosu eklendi. Giriş ekranına oyunun yeni logosu eklenirken oyunun resmi iconu ise buna göre ayarlandı. Oyunun ana menüsünde çeşitli modlar sizleri bekliyor. Hazırlık maçları yapabileceğiniz KICK OFF bölümü, şampiyonlar ligi turnuvası yapacağınız TOURNAMENT bölümü ve derbi maçları yapabileceğiniz PLAY MODES bölümü sizleri bekliyor.


Tournaments bölümünden belirli takımlardan birini seçerek şampiyonlar ligi turnuvasını oynayabilirsiniz. Burada Real Madrid, Barcelona, M.City, Milan, Chelsea, Bayern Munich, PSG ve İnter takımları yer alıyor.



KICK OFF bölümünden dilediğiniz iki takımı seçerek hazırlık maçları yapabilirsiniz. Hemen hemen bütün ligler ve milli takımlar oyunda yer alıyor. Kadrolar ise önde gelen ligler tamamen güncel bir şekilde yer alırken diğer ligler ise yarı yarıya güncelliğe sahip. Spor Toto Süper Lig de oyunda yer alırken kadrolar ise %70 oranında güncelliğe sahip. Takım formaları ise 2022023 sezonuna göre ayarlanırken önemli takımların yeni sezon formaları eklendi.







Oyun içinden görüntüler yukarıda gösterilmiştir. Her lige özel yeni scoreboard eklendi. Oyun ayarlarından oyun zorluğunu, maç süresini, kontrolleri, grafikleri ve animasyonları ayarlayabileceğiniz geniş bir ayarlar bölümü sizi bekliyor. Oyunu en altta bulunan indirme linkleri bölümünden indirebilirsiniz. Kurulumu bilmeyenler için kurulumu da aşağıya bıraktık. İyi oyunlar...

TANITIM VİDEOUSU:


KURULUM VİDEOSU:


İNDİRME LİNKLERİ:

APK:


DATA:


OBB:

SPİKER:

İNGİLİZ SPİKER İNDİR


Hakkında Sefa Albayrak - YT

Sefa Albayrak YouTube Kanal Sahibi..

1 comments:

  1. Kontrol şeması PlayStation kumandası olmuş nasıl düzeltilir

    YanıtlaSil