EFOOTBALL 2024 MOBILE PPSSPP GÜNCEL TRANSFERLER İNDİR!

 

Herkese merhabalar, bugün sizlere güncel EFOOTBALL 24 PSP oyununun tanıtımını yapacağız. Oyun yaklaşık olarak 1 GB olup tamamen internetsiz bir şekilde android cihazlarınızdan oynayabilirsiniz. iOS cihazlarda maalesef hizmet verememektedir. Oyunu en altta bulunan indirme linkleri bölümünden indirebilirsiniz. Oyunun tanıtım videosu da aşağıda yer almaktadır. Oyunun kurulum videosunu da aşağıya bıraktık. 

Oyunda birçok mod sizleri bekliyor. Hazırlık maçları, şampiyonlar ligi, Avrupa ligi, efsane ol, efsaneler, kupa, sezon, Master League, antrenman maçları gibi çeşitli modlar sizleri bekliyor. Edit bölümünden de istediğiniz transferler yapabilir, oyuncuları düzenleyebilir ve krampon, stadyum gibi çeşitli özellikleri ayarlayabilirsiniz.



Oyunda bütün takımlar güncel bir şekilde yer almaktadır. Avrupa'nın önde gelen ligleri Almanya, İngiltere, İtalya, İspanya ve Fransa ligleri tamamen güncel bir şekilde yer alırken diğer takımlar ise birkaç eksiklik dışında %90 güncelliğe sahiptir. Çoğu takımın yeni transferleri ve formaları eklendi. Fenerbahçe'nin yeni transferleri Fred ve Cengiz Ünder eklendi.




Yüksek grafikleriyle sizlere efsane bir oyun deneyimi yaşatacak olan bu modu sizlere kesinlikle tavsiye ediyoruz. Oyunu en altta bulunan indirme linkleri bölümünden indirebilirsiniz. Oyunun kurulumunu bilmeyen arkadaşlarımız için de aşağıya kurulumu videolu bir şekilde bıraktık. İyi oyunlar...

TANITIM VİDEOSU:



KURULUM VİDEOSU:


!!! ŞİFRE KURULUM VİDEOSUNDA VAR!!


İNDİRME LİNKLERİ:

GAME:




Hakkında Sefa Albayrak - YT

Sefa Albayrak YouTube Kanal Sahibi..

0 comments:

Yorum Gönder