EFOOTBALL 2024 PPSSPP GÜNCEL TRANSFERLER APK İNDİR!

 

Herkese merhaba arkadaşlar, bugün sizlere eFOOTBALL 2024 PPSSPP Güncel transferler modunun tanıtımını yapacağız. Oyun yaklaşık 2 GB olup tamamen internetsiz bir şekilde psp emulator yardımı ile oynayabilirsiniz. Oyun apk olduğu için iOS cihazlarda çalışmamaktadır. Sadece android cihazlarda çalışmaktadır. Oyunu en altta bulunan indirme linkleri bölümünden indirebilirsiniz. Oyunun tanıtım videosu da aşağıda yer almaktadır. Oyunun kurulum videosu da aşağıdadır.

Oyunda birçok mod sizleri bekliyor. Oyuncu kariyeri ve takım kariyeri yapabileceğiniz yerler oyunda mevcuttur. Şampiyonlar Ligi ve Avrupa ligi gibi önemli turnuva modları da yer alıyor. Hazırlık maçları yapabileceğiniz ve antrenman maçları yapabileceğiniz modlar sizleri bekliyor. Master League, Kupa ve efsaneler gibi birçok mod sizleri bekliyor. Edit bölümünden takımları, formaları, oyuncuları, stadyum ve formaları ayarlayabilirsiniz.



Oyunda tüm takımlar 20 Ağustos 2023 tarihine kadar gerçekleşen transferler ile birlikte güncellenmiştir. Avrupa takımları %100 güncelliğe sahiptir. Arabistan liginin önemli kulüpleri de oyuna full güncel bir şekilde eklenmiştir. Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray takımları da oyunda yer almaktadır. Birkaç eksik dışında 3 büyükler tamamen güncel bir şekilde oyunda yer alıyor. Ayrıca Fenerbahçe takımının yeni sezon forması da oyuna eklenmiştir.



Yüksek grafikleri ile sizlere konsol tadında bir oyun yaşatacak olan bu modda çeşitli kamera açılarını kurarak oyun zevkinizi artırabilirsiniz. Kamera peket dosyası aşağıdadır. Oyunu en altta bulunan indirme linkleri bölümünden indirebilirsiniz. Oyunun kurulumunu da videolu bir şekilde aşağıya ekledik. İzleyerek kurulumu yapabilirsiniz. Siyah ekran sorunu almamanız için kurulumu sonuna kadar izlemeyi unutmayın. Şifre de kurulum videosunun altındadır. İyi oyunlar..

TANITIM VİDEOSU:


KURULUM VİDEOSU:


ŞİFRE: mprogaming.com


İNDİRME LİNKLERİ:

DOSYALAR:



Hakkında Sefa Albayrak - YT

Sefa Albayrak YouTube Kanal Sahibi..

2 comments: