EFOOTBALL PES 2024 MOBILE PPSSPP İNDİR! GÜNCEL TRANSFERLER İNTERNETSİZ!

 

Herkese merhabalar bugün sizlere EFOOTBALL PES 2024 PPSSPP oyununun tanıtımını yapacağız. Oyun tamamen internetsiz olup PSP Emulator yardımı ile oynanmaktadır. Oyun sadece android cihazlarda hizmet vermektedir. iOS cihazlarda maalesef çalışmamaktadır. Yaklaşık 1.5-2 GB civarında olan oyunu en altta bulunan indirme linkleri bölümünden indirebilirsiniz. Oyunun detaylı tanıtım videosunu da aşağıya bıraktık. İzlemek isteyen arkadaşlarımız oradan izleyebilirler. Ayrıca kurulumu bilmeyenler içinde aşağıya kurulum videosunu bıraktık. 

Oyunda kariyer modu, oyuncu kariyeri, turnuva modu, kupa, sezon, şampiyonlar ligi, uefa avrupa ligi, antrenman ve hazırlık maçı gibi birçok seçenek sizleri bekliyor. Edit bölümünden takımları istediğiniz gibi ayarlayabilirsiniz. Kendi oyuncunuzu oluşturup oyuncu kariyeri yapabildiğiniz gibi herhangi bir oyuncuyu seçerek de kariyer yapabilirsiniz. Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş takımları da oyunda yer almaktadır.



Oyunda bulunan tüm takımlar güncel kadrolarıyla birlikte sizleri bekliyor. 6 Ağustos 2023 tarihine kadar gerçekleşmiş olan tüm yeni transferler yeni takımlarına eklendi. Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş takımlarının yeni transferleri Dzeko, Tadic, Becao, Zaha, Bakambu, Rebic, Onana gibi birçok transferler takımlarına eklendi. Formalar yeni sezon formaları olarak ayarlandı.



Oyunda dilediğiniz kamera açısını kurarak PS4 ve PS5 gibi kamera açılarıyla oynayabilirsiniz. Yüksek grafikleriyle ve geniş mod seçenekleriyle sizlere mobilde efsane bir oyun deneyimi yaşatacak olan bu oyunu sizlere kesinlikle tavsiye ediyoruz. Oyunu en altta bulunan indirme linkleri bölümünden indirebilirsiniz. Oyunun kurulumunu yapmayı bilmiyorsanız ise sizlere aşağıya kurulumu videolu bir şekilde bıraktık. İzleyerek yapabilirsiniz. İyi oyunlar...

TANITIM VİDEOSU:



KURULUM VİDEOSU:


İNDİRME LİNKLERİ:

GAME:

EFOOTBALL 24 GAME DOSYASINI İNDİR

SAVEDATA+TEXTURES:

EFOOTBALL 24 SAVEDATA+TEXTURES İNDİR

KAMERA:

EFOOTBALL CAMERA PACK İNDİR

PSP EMULATOR:

PSP EMULATOR İNDİR


Hakkında Sefa Albayrak - YT

Sefa Albayrak YouTube Kanal Sahibi..

6 comments:

  1. İndirme linki bozuk bu arada bu play store daki konami'nin eFootball 24'ü mü yoksa benmi yanlış biliyorum? Çünkü hiç ordakine benzemiyor modlardan mıdır?

    YanıtlaSil
  2. Bu arada yabancı takımları da seçebiliyor muyuz? Sadece yerli takımlar yok değil mi?

    YanıtlaSil
  3. Kariyer modunda gs yok

    YanıtlaSil
  4. oyun nasıl indirilir??

    YanıtlaSil
  5. Bir türlü indiremedim

    YanıtlaSil