FIFA 16 MOBILE 6 FARKLI YENİ TURNUVA MODLU APK İNDİR!

 

Herkese merhabalar bugün sizlere FIFA 16 Mobile oyununa yeni gelen güncelleme ile eklenen yeni özellikleri tanıtacağız. Oyun 2-3 GB civarında olup tamamen internetsiz bir şekilde android cihazlarınızda oynayabilirsiniz. Oyun apk olduğu için iOS cihazlarda hizmet verememektedir. Oyunu en altta bulunan indirme linkleri bölümünden indirebilirsiniz. Oyunun detaylı tanıtım videosunu da aşağıya bıraktık. Kurulum videosunu da aşağıdan bulabilirsiniz.


Oyunda birçok mod sizleri bekliyor. Hazırlık maçları yapabileceğiniz KICK OFF bölümü sizleri bekliyor. Ayrıca derbiler yapacağınız Play Modes bölümü de sizleri bekliyor. Yeni özellik olarak 6 farklı turnuva modunu içeren turnuva modu bölümü de sizleri bekliyor.







Turnuva modları bölümünde Uefa Şampiyonlar Ligi, Uefa Avrupa Ligi, 2022 Dünya Kupası, FA Cup, CAF ve Sudi Arabistan Kupasının yer aldığı 6 farklı turnuva modu sizleri karşılıyor. Dilediğiniz turnuvayı seçerek oynayabilirsiniz. Son 16 turundan başlayan turnuvalar ile oyun zevkiniz artacak.



Oyunda hemen hemen bütün ligler yer almaktadır. Spor Toto Süper Lig de sizleri burada bekliyor. Ayrıca milli takımların da yer aldığı bu modda takımlar 2016 sezonuna göre ayarlanmıştır. İlerleyen zamanlarda güncel versiyonlarını sizlere sunacağız. Oyunda spiker de bulunmaktadır. Ayarlar menüsünden oyunun zorluğunu, maç süresini, kontrolleri, grafikleri ve animasyonları ayarlayabilirsiniz. Yeni scoreboard eklendi. İyi oyunlar...

TANITIM VİDEOSU:


KURULUM VİDEOSU:



İNDİRME LİNKLERİ:

TÜM DOSYALAR:





Hakkında Sefa Albayrak - YT

Sefa Albayrak YouTube Kanal Sahibi..

0 comments:

Yorum Gönder