FIFA 16 MOBILE MOD EA FC 24 MOBILE APK İNDİR! SÜPER LİG GÜNCEL TRANSFERLER!

 

Herkese merhabalar, bugün sizlere FIFA 16 Mobile oyunu üzerine yapılmış olan EA FC 24 Mobile modunun tanıtımını yapacağız. Oyun indireceğiniz data dosyasına göre değişkenlik gösterebilir ve yaklaşık 10 GB a kadar boş alanınız olmasını tavsiye ederiz. Oyun tamamen internetsiz olup android cihazlarınızdan oynayabilirsiniz. Oyun apk olduğu için iOS cihazlarda çalışmamaktadır. Oyunu en altta bulunan indirme linkleri bölümünden indirebilirsiniz. Oyunun tanıtım videosu aşağıda yer almaktadır. Kurulumu bilmeyenler için kurulum videosu da aşağıdadır.

Oyunda birçok yeni mod sizleri bekliyor. Hızlı maçlar yapabilir, 18 farklı turnuvanın yer aldığı turnuva modunu oynayabilirsiniz. Be a pro modu da oyunda yer almaktadır. Aynı şekilde çeşitli derbiler yapabileceğiniz bölümde oyunda sizleri bekliyor. Al vs Al modu da oyunda bulunmaktadır.








18 farklı turnuva modu oyunda sizleri bekliyor. Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi, Dünya Kupası, Women Cup, Efsaneler Turnuvası, 7 farklı ligin kupası ve bunun gibi birçok mod oyunda yer almaktadır.




Takımlar ise tamamen güncel bir şekilde yer almaktadır. Süper Lig de güncel bir şekilde sizleri bekliyor. Yeni transferlerin çoğu yeni takımlarına eklendi. Yeni sezon formları eklendi.




Yüksek grafikleri ve yeni butonuyla sizlere efsane bir oyun deneyimi yaşatacak olan bu modu sizlere kesinlikle tavsiye ediyoruz. Oyunu en altta bulunan indirme linkleri bölümünden indirebilirsiniz. Oyunun detaylı tanıtım videosunu da aşağıdan izleyebilirsiniz. Kurulumu bilmiyorsanız aşağıda kurulumu da videolu bir şekilde bıraktık. İzleyerek kurulumu yapmayı öğrenebilirsiniz. Şifre kurulumun hemen altına yer almaktadır. İyi oyunlar... 

TANITIM VİDEOSU:


KURULUM VİDEOSU:


ŞİFRE: mprogaming.com


İNDİRME LİNKLERİ:

TÜM DOSYALAR:



Hakkında Sefa Albayrak - YT

Sefa Albayrak YouTube Kanal Sahibi..

1 comments: