FIFA 16 MOBILE SÜPER LİG GÜNCEL KADRO APK İNDİR!

 

Herkese merhabalar, bugün sizlere uzun zamandır beklediğiniz FIFA 16 Mobile Süper Lig modunun tanıtımını yapacağız. Oyun yaklaşık 5-6 GB olup tamamen internetsiz bir şekilde android cihazlarınızdan oynayabilirsiniz. Oyun apk olduğu için iOS cihazlarda çalışmamaktadır. Oyunu en altta bulunan indirme linkleri bölümünden indirebilirsiniz. Oyunun detaylı tanıtım videosu da aşağıda yer almaktadır. Oyunun kurulum videosunu da aşağıya bıraktık.

Oyunda birbirinden farklı modlar sizleri bekliyor. KICK OFF bölümünden hazırlık maçları yapabilirsiniz. PLAY MODES bölümünden çeşitli derbi maçlarını oynayabilirsiniz. TOURNAMENTS bölümünden ise 13 farklı turnuva modundan dilediğinizi oynayabilirsiniz.




Turnuva modunda Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi, Konferans Ligi, EURO 2024 gibi birçok yeni mod sizleri bekliyor. Ayrıca Avrupa Ligi bölümünde Fenerbahçe ve Galatasaray takımları da yer almaktadır.



Kadrolara gelecek olursak tamamen güncel bir şekilde oluşturuldu. Avrupa takımları %100 güncellik oranına göre ayarlandı. Süper Lig de ise çoğu takım %80 oranında güncel bir şekilde oyunda yer alıyor. Yeni transferler Fred, Cengiz Ünder, Tete, Rebic. Nani gibi birçok oyuncu yeni takımlarına eklendi. Avrupa takım formaları güncellenirken Süper Lig de maalesef formalar eski sezona aittir.



Yeni ilk 11 ekranı ve beinsports kanal logosu oyuna eklendi. PS 5 kamera açısı da oyuna eklendi. Ayarlar bölümünden oyunun zorluğunu, maç süresini, kontrolleri, grafikleri ve animasyonları ayarlayabilirsiniz. Spiker indirmek isteyenler için aşağıda İngiliz spiker linkini bıraktık. Oyunu en altta bulunan indirme linkleri bölümünden indirebilirsiniz. Oyunun kurulumunu bilmeyen arkadaşlarımız için kurulumu videolu bir şekilde aşağıya bıraktık. İyi oyunlar...

TANITIM VİDEOSU:


KURULUM VİDEOSU:


ŞİFRE:  mprogaming.com


İNDİRME LİNKLERİ:

TÜM DOSYALAR:




Hakkında Sefa Albayrak - YT

Sefa Albayrak YouTube Kanal Sahibi..

3 comments:

  1. Abi fifa 16 mod efootball güncel kadro ne zaman olur

    YanıtlaSil
  2. Abi db klasorunu napcaz

    YanıtlaSil
  3. Tam ekran olmuyor ekran da kayma var oymamak imkansız

    YanıtlaSil