FIFA 16 MOBILE SÜPER LİG GÜNCEL+KADIN FUTBOLU+7 FARKLI TURNUVA APK İNDİR!

 

Herkese merhabalar, bugün sizlere gelmiş geçmiş belki de en iyi FIFA 16 Mobile modu olan FIFA 16 MOD EA FC 24 Modunun tanıtımını yapacağız. Oyun yaklaşık 4 GB olup tamamen internetsiz bir şekilde android cihazlarınızdan oynayabilirsiniz. Oyun apk olduğu için iOS cihazlarda hizmet verememektedir. Oyunu en altta bulunan indirme linkleri bölümünden indirebilirsiniz. Oyunun detaylı tanıtım videosu da aşağıda yer almaktadır. Kurulum videosu da aynı şekilde aşağıda yer almaktadır.

Oyunda hızlı maçlar yapabileceğiniz KICK OFF bölümü, çeşitli modların yer aldığı PLAY MODES bölümü ilk girişte sizleri bekliyor. Play Rival Match bölümünden ise çeşitli ülkelerin takımlarının yer aldığı derbi maçlarını direkt olarak oynayabileceğiniz bölüm sizleri bekliyor.

PLAY MODES bölümünde 4 farklı mod sizleri bekliyor olacak. Bunlar tek maçlık oyuncu üzerinden maçlar yapabileceğiniz Be A Pro modu, 7 farklı turnuvanın yer aldığı turnuva modu, derbi maçları yapabileceğiniz Rival Match bölümü ve son olarak ise iki takım seçip otomatik olarak maçlar yaptırabileceğiniz CPU VS CPU bölümü sizleri bekliyor.








Turnuva modu bölümünde 7 farklı turnuva modu sizleri bekliyor. Uefa Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi, Dünya Kupası, Women Cup gibi birçok mod sizleri bekliyor. Son 16 turundan başlayarak maçları yaparak şampiyon olabilirsiniz.



KICK OFF bölümünden istediğiniz takımları seçerek maçlar yapabilirsiniz. Tüm takımlar güncel olarak yer almaktadır. Avrupa takımlarının yeni sezon formaları eklenmiştir. Süper Lig ise tamamen güncel bir şekilde sizleri bekliyor. Formalar eski sezona aittir.

PS 5 kamera açısı ile sizlere efsane bir oyun deneyimi yaşatacak olan bu modu en altta bulunan indirme linkleri bölümünden indirebilirsiniz. Kurulumu bilmeyen arkadaşlar için ise aşağıya kurulumu videolu bir şekilde bıraktık. İzleyerek kurulumu öğrenebilirsiniz. Spiker kurulumu da kurulum videosunun içinde olup şifreler alttadır. İyi oyunlar...

TANITIM VİDEOSU:



KURULUM VİDEOSU:


ŞİFRELER:

DATA ŞİFRESİ:  EAFC 24 V3

OBB ŞİFRESİ:  FIFA 23 UT BY AIV RIEF


İNDİRME LİNKLERİ:

TÜM DOSYALAR:




Hakkında Sefa Albayrak - YT

Sefa Albayrak YouTube Kanal Sahibi..

4 comments:

  1. Abim bu son süperligli kariyer olan fifa 16 kurulum videosu yokmu be

    YanıtlaSil
  2. Çok iyi mod saol
    Abim

    YanıtlaSil
  3. ABI BENDE SIFRE YANLIS DIYOR NEDEN?

    YanıtlaSil