FIFA 16 MOBILE SÜPER LİG MODU V1 APK İNDİR!

 

Herkese merhabalar, bugün sizlere FIFA 16 Mobile oyunu üzerine yapmış olduğumuz Süper Lig modunun V1 sürümünün tanıtımını yapacağız. Oyun yaklaşık 3.5 GB olup tamamen internetsiz bir şekilde android cihazlarınızdan oynayabilirsiniz. Oyun apk olduğu için iOS cihazlarda çalışmamaktadır. Oyunun tanıtım videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz. Oyunun indirme linkleri de en altta yer almaktadır. Oyunun kurulum videosu da aşağıda yer almaktadır.



Oyunun menü tasarımları tamamen değiştirildi. Süper Lig de forma giymiş efsane oyuncular buraya eklendi. Sayfayı yeniledikçe tasarımlar değişiyor ve yeni oyuncular sizleri bekliyor.


13 farklı turnuva modu sizleri bekliyor. Turnuva modları arasına Ziraat Türkiye Kupası turnuvası da eklendi. Artık Türk takımları ile oynayabilirsiniz. Şampiyonlar Ligine Galatasaray eklenirken Konferans Ligine ise Fenerbahçe, Beşiktaş ve Adana Demirspor takımları eklendi.

Yeni sezon formaları oyuna eklendi. 3 büyüklerin bu sezonki formalarının tamamı oyuna eklenirken diğer Anadolu takımlarının ise geçen sezon ile karışık bir şekilde formaları eklendi.


Manager moduna özel tüm Süper Lig ekiplerinin teknik direktörleri oyuna eklendi. Oyunun menüsüne Teknik direktör bölümüne Fatih Terim, oyuncu kariyeri bölümüne ise Arda Turan eklendi.



Tüm Avrupa takımları tamamen güncel bir şekilde oyunda bulunmaktadır. Süper Lig de ise Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş takımları tamamen güncel bir şekilde yer alırken Anadolu takımları geçen sezon ile karışık bir kadro ile oyunda yer almaktadır.




Maç içinde de artık yeni sezon formaları gözükecek bir şekilde ayarlandı. Oyuna yeni Süper Lig maç girişi ekranı eklendi. Scoreboard yenilendi. Spiker oyunda kurulu bir şekilde linklere eklendi. Yağmur modu ve sis modu oyuna eklendi. Oyunu en altta bulunan indirme linkleri bölümünden indirebilirsiniz. Oyunun kurulumu da videolu bir şekilde aşağıda yer almaktadır. İyi oyunlar...

TANITIM VİDEOSU:



KURULUM VİDEOSU:


ŞİFRE: SEFAALBAYRAKYT


İNDİRME LİNKLERİ:

TÜM DOSYALAR:



Hakkında Sefa Albayrak - YT

Sefa Albayrak YouTube Kanal Sahibi..

3 comments:

  1. Teşekkürler emeğinize sağlık.
    Oyuncu yüzleri hep aynı, onunla alakalı bir düzeltme gelecek mi?

    YanıtlaSil
  2. Abi şifre istiyor zarciverhde napmaliyim

    YanıtlaSil
  3. Senin ben amina koyim orosbo çocuğu oyun data seflerle tamamlaniyor oyun calişmiyor arkadaşlar indirmiyin hepsi yalan bi şey

    YanıtlaSil