FIFA 16 MOBILE V10 APK İNDİR! BE A PRO MODU EKLENDİ!

 

Herkese merhabalar, bugün efsane bir FIFA 16 Mobile güncellemesi ile karşınızdayız. FIFA 16 Mobile V10 güncellemesi ile neler oyuna eklendi onları inceleyeceğiz. Oyun yaklaşık 2-3 GB olup tamamen internetsiz bir şekilde android cihazlarınızdan oynayabilirsiniz. Oyun apk olduğu için iOS cihazlarda çalışmamaktadır. Oyunu en altta bulunan indirme linkleri bölümünden indirebilirsiniz. Oyunun kurulumu da aşağıda yer almaktadır. Oyunun detaylı tanıtım videosunu da aşağıdan izleyebilirsiniz.


Oyunda bildiğiniz gibi daha önceden sadece hızlı maç yapabileceğiniz bir mod sizlere hizmet veriyordu. Fakat yeni gelen güncellemeler ile oyuna turnuva modu ve derbi modu eklenmişti. Bu güncelleme ile de yeni bir özellik olan Al vs Al modu oyuna eklendi. İki tane seçeceğiniz takıma maç yaptırabilirsiniz. Ve siz de maçı izleyebilirsiniz.


Derbi maçları yapacağınız Rival Match moduna yeni olarak çeşitli takımlar ve milli takımlar eklendi. Oyunda bulunan turnuva modu bölümüne ise İngiltere Ligi'nin kupası olan FA CUP eklendi. İstediğiniz takımı seçerek turları atlayıp şampiyonluk mücadelesi verebilirsiniz.

Hızı maç bölümünden dilediğiniz bir takımı seçerek maçlar yapabilirsiniz. Takım kadroları bu modda 2016 yılına göre ayarlanmıştır. Güncel modlar kanalımızda bulunmaktadır. Bu modun güncel kadro ve forma güncellemesi ilerleyen zamanlarda sitemize eklenecektir. Takipte kalınız.


Oyuna yeni eklenen bir mod ise Be A Pro modudur. İstediğiniz bir takımı seçerek o takımdan herhangi bir oyuncu ile tek maçlık oyuncu maçları yapabilirsiniz. Mobilde oyuncu kariyer tarzında futol oyunlarının sayısı çok az olduğu için bu modda bu özellik efsane bir şekilde sizleri bekliyor.


Yüksek grafikleri ve çeşitli spiker özellikleri ile mobilde sizlere efsane bir oyun deneyimi yaşatacak bu modu sizlere kesinlikle tavsiye ediyoruz. Oyunu en altta bulunan indirme linkleri bölümünden indirebilirsiniz. Oyunun kurulumunu bilmiyorsanız da sizler için aşağıya kurulumu yazılı bir şekilde bıraktık. İyi oyunlar..

KURULUM:


1-Oyunun xapk ve data dosyalarını aşağıdaki indirme bölümünden indirin!
2-Zarchiver uygulamasına girin download klasörüne girerek indirdiğiniz xapk dosyasını yükle diyin!
3-Xapk yüklendikten sonra indirdiğiniz data klasörünün içindeki com.ea.gp.fifaworld dosyasını android/data klasörünün içine atınız.
4-Burada şifre soracak sizlere. Boşluklara ve kesme işaretine dikkat ediniz.
5-Oyunun üzerine basılı tutup uygulama bilgilerine basın ve tüm izinlere izin verin ve oyununuz hazır. İyi oyunlar.

Şifre:  UPDATE V10 BY MA'RUF ID

NOT: EA sunucuları kapalı hatası alırsanız tamamen yanlış kurulumdan kaynaklıdır. Siyah ekran sorunu ise yanlış kurulum ve telefon kaynaklıdır.


TANITIM VİDEOSU:



İNDİRME LİNKLERİ:

XAPK:


DATA:


SPİKER:



Hakkında Sefa Albayrak - YT

Sefa Albayrak YouTube Kanal Sahibi..

1 comments: