FOOTBALL PRO VTC APK İNDİR! YENİ MOBİL FUTBOL OYUNUNU İNDİR!

 

Herkese merhabalar, bugün sizlere yeni çıkan mobil futbol oyunu olan Football Pro VTC oyununun tanıtımını ve nasıl indirebileceğinizi göstereceğiz. Oyun yaklaşık 600 MB olup internetli bir şekilde oynayabilirsiniz. Apk olduğu için maalesef iOS cihazlarda çalışmamaktadır. Sadece android cihazlarda çalışmaktadır. Oyunu en altta bulunan indirme linkleri bölümünden indirebilirsiniz. Oyunun geniş tanıtım videosu da aşağıda yer almaktadır. Oyunun kurulum videosunu da bilmeyen arkadaşlarımız için videolu bir şekilde aşağıya bıraktık.

Oyunun ana menüsü yukarıdaki gibidir. Oyun başka ülkelere beta olarak çıktığından Türkçe veya İngilizce dil desteği bulunmamaktadır. Bu yüzden oyunu anlama konusunda bizler zorluk çektik. Sizlerde bu sorunu yaşarsanız play store uygulamasında çeşitli anında ekran çevirisi yapan uygulamalar var. Onlardan birini kullanarak bu sorunu çözebilirsiniz.

Bu bölümde çeşitli maçlar yaparak ilerleyebileceğiniz bir bölüm sizleri karşılıyor. Maçta sizlere 3 görev veriyor ve bu görevleri yaparak yıldızlar kazanıp çeşitli ödüller alabiliyorsunuz. Maçları kazanarak bölümleri atlayıp ana menüdeki diğer bölümlerin kilidini açabilirsiniz. Oyunda maçta öne geçtiğinizde simule etme özelliği de bulunuyor. Böylece maçların tamamını oynamanıza gerek kalmıyor. Şuan sadece bu bölümü sizlere inceleme şansımız oldu. Çünkü oyunda diğer bölümler kitli. Maç yapıp diğer bölümleri de açtıktan sonra sizlere o bölümlerin de tanıtımını yapmaya çalışacağız.


Oyuna ilk başladığınız zaman sizlere yukarıda bulunan herhangi bir takımı seçmeniz isteniliyor. Dileğiniz takımı seçerek o takımda bulunan oyuncuları maçlar yaparak alabilirsiniz.



Günlük görevleri ve etkinlikleri yaparak çeşitli ödüller kazanabilirsiniz. Aynı şekilde maçlar yaparak kazandığınız ödüller ile paket açılımı yapabilirsiniz. Takım oyuncularınıza çeşitli antrenmanlar yaptırarak güçlerini artırabilir ve onlara çeşitli yetenekler ekleyebilirsiniz. Takımını dilediğiniz gibi ayarlayabilir ve güçlü bir takım oluşturabilirsiniz.

Diğer mobil futbol oyunlarında farklı bir oynanışa sahip olsa da çoğu arkadaşımızın hoşuna gidebilecek bir oyun. Basit kontrolleri ve otomatik oynama özelliği ile sizleri rahat bir oyun bekliyor diyebiliriz. Oyunu en altta bulunan indirme linkleri bölümünden indirebilirsiniz. Kurulumu bilmeyenler için kurulum videosunu da aşağıya bıraktık. İyi oyunlar...

TANITIM VİDEOSU:


KURULUM VİDEOSU:


İNDİRME LİNKLERİ:

APK:




Hakkında Sefa Albayrak - YT

Sefa Albayrak YouTube Kanal Sahibi..

1 comments: