FTS 24 GÜNCEL TRANSFERLER APK İNDİR! AĞUSTOS GÜNCEL TRANSFERLER 3 BÜYÜKLER!

 

Herkese merhabalar, bugün sizlere FTS oyunu üzerine yapılmış olan FTS 24 güncel transfer modunun tanıtımını yapacağız. Oyunda 4 Ağustos 2023 tarihine kadar olan tüm yeni transferler yeni takımlarına eklendi. Tamamen internetsiz bir şekilde oynayabilirsiniz. Oyun yaklaşık olarak 300 MB olup sadece android cihazlarda çalışmaktadır. Apk olduğu için iOS cihazlarda hizmet verememektedir. Oyunu en altta bulunan indirme linkleri bölümünden indirebilirsiniz. Oyunun kurulumunu da bilmiyorsanız sizler için kurulum videosunu aşağıya bıraktık. Ayrıca oyunun geniş tanıtım videosunu da aşağıdan izleyebilirsiniz.

Oyunda Manager modu yer almaktadır. Bu bölümden dilediğiniz takımı seçerek o takım üzerinden kariyer yapabilirsiniz. İsterseniz maçları simule edebilirsiniz. Oyuncu kariyeri tarzında maçları da seçtiğiniz oyuncu üzerinden oynayabileceğiniz bölüm de sizleri burada karşılıyor. Transferler yaparak takımınızı güçlendirip şampiyonluk mücadelesi verebilirsiniz.

Game Modes bölümünde dört farklı oyun modu sizleri bekliyor. Dilerseniz hazırlık maçları yapabilir veya çeşitli turnuvalara katılarak şampiyonluk mücadelesi verebilirsiniz. Ayrıca herhangi bir oyuncu seçerek o oyuncu üzerinden tek maçlık oyuncu maçları yapabilirsiniz. Antrenman bölümünden ise antrenmanlar yaparak kendinizi geliştirebilirsiniz.





Oyunda hemen hemen tüm ligler yer almaktadır. Avrupa'nın önde gelen büyük ligleri tamamen güncel olarak yer alıyor. Ayrıca Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş takımları da oyunda yer alıyor. Kadroları ise tamamen güncel diyebiliriz. Yeni transferlerin birçoğu eklendi. 4 Ağustos 2023 tarihine kadar olan tüm transferler yeni takımlarına eklendi.


Akıcı oyun deneyimi ve sade butonlarıyla sizlere güzel bir oyun deneyimi sunan bu modu sizlere kesinlikle tavsiye ediyoruz. Oyunu en altta bulunan indirme linkleri bölümünden indirebilirsiniz. Oyunun kurulumunu bilmeyen arkadaşlarımız için ise kurulum videosunu aşağıya bıraktık. İzleyerek öğrenebilirsiniz. İyi oyunlar..

TANITIM VİDEOSU:


KURULUM VİDEOSU:


İNDİRME LİNKLERİ:

TÜM DOSYALAR:







Hakkında Sefa Albayrak - YT

Sefa Albayrak YouTube Kanal Sahibi..

3 comments: