FTS 24 GÜNCEL TRANSFERLER APK İNDİR!

 

Herkese merhabalar, bugün sizlere FTS üzerine yapılmış olan FTS 24 transfer güncellemesi modu ile karşınızdayım. Oyun 300 MB civarında olup tamamen internetsiz bir şekilde android cihazlarınızdan oynayabilirsiniz. Oyun apk olduğu için iOS cihazlarda çalışmamaktadır. Oyunu en altta bulunan indirme linkleri bölümünden indirebilirsiniz. Oyunun kurulum videosu da aşağıda yer almaktadır.

Oyunda sizleri manager modu, games modes gibi çeşitli bölümler bekliyor. Custom Data bölümünden ise istediğiniz takımları düzenleyebilirsiniz.

Manager modu bölümünde dilediğiniz bir takımı seçerek onun kariyerini yapabilirsiniz. Takımınıza transferler yaparak daha güçlü bir takım oluşturabilirsiniz. Stadyumunuzu dilediğiniz gibi ayarlayabilirsiniz. 

Game Modes bölümünde hazırlık maçları yapabilirsiniz, turnuva modundan çeşitli turnuvalara katılabilirsiniz. Tek maçlık oyuncuyu yöneterek oyuncu maçları yapabilirsiniz. Antrenman bölümünden pratikler yaparak kendinizi geliştirebilirsiniz.



Tüm takımlar güncel bir şekilde bulunmaktadır. 29 Ağustos 2023 tarihine kadar gerçekleşen tüm transferler yeni takımlarına eklendi. Süper Lig den ise Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş takımları da oyunda yer almaktadır. Kadroları güncel bir şekilde bulunmaktadır.


Yüksek grafikleri ile sizlere efsane bir oyun deneyimi yaşatacak olan bu modu sizlere kesinlikle tavsiye ediyoruz. Oyunu en altta bulunan indirme linkleri bölümünden indirebilirsiniz. Tanıtım videosunu da izlemeyi unutmayın. Kurulumu bilmeyen arkadaşlarımız için ise kurulumu videolu bir şekilde aşağıya bıraktık. İyi oyunlar...

TANITIM VİDEOSU:



KURULUM VİDEOSU:


İNDİRME LİNKLERİ:

APK+OBB+DATA:

Hakkında Sefa Albayrak - YT

Sefa Albayrak YouTube Kanal Sahibi..

0 comments:

Yorum Gönder