FTS 24 MOBILE GÜNCEL TRANSFERLER APK İNDİR!

 

Herkese merhabalar, bugün sizlere FTS üzerine yapılmış olan güncel transferlerin olduğu FTS 24 modunun tanıtımını yapacağız. Oyun yaklaşık 300 MB olup tamamen internetsiz bir şekilde oynayabilirsiniz. Oyun apk olduğu için sadece android cihazlarda çalışmaktadır. iOS cihazlarda hizmet verememektedir. Oyunu en altta bulunan indirme linkleri bölümünden indirebilirsiniz. Oyunun detaylı tanıtım videosunu izlemek isteyenler için ise aşağıya tanıtım videosunu da bıraktık. Kurulum videosu da aşağıda yer almaktadır.

Oyunun arka plan bölümünde Al Hilal takımına transfer olacak olan dünyaca ünlü yıldız Neymar yer alıyor. Ana menüde çeşitli modlar sizleri bekliyor. Manager Modu, Game Modes ve Daily Challenges bölümleri sizleri bekliyor. Data bölümünden takımları düzenleyebilirsiniz.

Manager Modu bölümünden dilediğiniz takımı seçerek onunla kariyer serüvenine başlayabilirsiniz. Transferler yaparak takımınızı güçlendirebilirsiniz. Stadyumunuzu geliştirebilirsiniz. Takımınızı dilediğiniz gibi ayarlayabilirsiniz. Maçları simüle edebildiğiniz gibi oyuncu üzerinden de oynayabilirsiniz.

Game Modes bölümünde ise 4 farklı bölüm sizleri bekliyor. Hızlı maç yapabilirsiniz, turnuva modu bölümünden çeşitli turnuvalara katılabilirsiniz. Tek maçlık oyuncuyu kontrol ederek maçlar yapabileceğiniz bir bölüm de sizleri burada bekliyor. Ayrıca antrenmanlar yaparak kendinizi daha da geliştirebileceğiniz antrenman bölümü de sizleri bekliyor.




Oyunda birçok lig ve takım yer almaktadır. 14 Ağustos 2023 tarihine kadar gerçekleşen tüm transferler yeni takımlarına eklendi. Arap takımları tamamen güncellendi. Yeni yıldızlar yeni takımlarına eklendi. Oyunda 3 büyükler de yer almaktadır. Tamamen güncel bir şekilde sizleri bekliyor. Yeni transferler Cengiz, Tete, Fred gibi birçok yıldız da yeni takımlara eklendi.

Yüksek grafikleri ve sade butonuyla sizlere güzel bir oyun deneyimi yaşatacak bu modu kesinlikle tavsiye ediyoruz. Oyunu en altta bulunan indirme linkleri bölümünden indirebilirsiniz. Kurulumu bilmeyen arkadaşlarımız için de aşağıya kurulumu videolu bir şekilde anlattığımız videoyu bıraktık. Onu izleyerek kurulumu yapabilirsiniz. İyi oyunlar..

TANITIM VİDEOSU:



KURULUM VİDEOSU:






İNDİRME LİNKLERİ:

FTS 24 APK+OBB+DATA :





Hakkında Sefa Albayrak - YT

Sefa Albayrak YouTube Kanal Sahibi..

0 comments:

Yorum Gönder