KARİYER MODLU FIFA 14 MOD EA FC 24 APK İNDİR!

 

Herkese merhabalar, bugün sizlere FIFA 14 Mobile üzerine yapılmış olan EA FC 24 modunun tanıtımını yapacağız. Oyunu tamamen internetsiz bir şekilde android cihazlarınızdan oynayabilirsiniz. Oyun apk olduğu için iOS cihazlarda çalışmamaktadır. Oyunu en altta bulunan indirme linkleri bölümünden indirebilirsiniz. Kurulumu bilmeyen arkadaşlar ise en altta bulunan kurulum videosunu izleyebilirler. Oyunun tanıtım videosunu da aşağıya bıraktık.


Oyunun ana menüsü yukarıdaki gibi olup içerisinde hazırlık maçı, turnuva modu, penaltı atış modu ve kariyer modu yer olmaktadır. Dilediğinizi oynyabilirsiniz.






Kariyer modu bölümünden görüntüler yukarıda sizlere gösterilmiştir. Dilediğiniz takımı seçerek kariyer serüvenine başlayabilirsiniz. Takımınızı yönetebilir, transferler yapabilirsiniz.




Turnuva modundan görüntüler yukarıda gösterilmiştir. İstediğiniz bir turnuvayı seçerek o turnuva mücadele eden herhangi bir takımı seçerek turnuvaya katılabilir ve şampiyonluk mücadelesi verebilirsiniz.





Hızlı maç bölümünden dilediğiniz iki takımı seçerek hazırlık maçları yapabilirsiniz. Maç zorluğunu, maç süresini. ofsaytı, faulleri, stadyumu, kadronuzu ve formanızı ayarlayabilirsiniz.



Yüksek grafikleri ile sizlere efsane bir oyun deneyimi yaşatacak olan bu modu aşağıda bulunan indirme linkleri bölümünden indirebilirsiniz. Tanıtım videosunu izlemeyi unutmayın. Kurulumu bilmeyen arkadaşlarımız için ise kurulumu videolu bir şekilde aşağıya bıraktık. İyi oyunlar...

TANITIM VİDEOSU:


KURULUM VİDEOSU:



İNDİRME LİNKLERİ:

İNDİRME DOSYALARI:




Hakkında Sefa Albayrak - YT

Sefa Albayrak YouTube Kanal Sahibi..

4 comments:

  1. Saol abi acil süper lig bekliyoruz

    YanıtlaSil
  2. Abi obb linkine tıklıyorum başka yere yonlendiryo

    YanıtlaSil
  3. Abi obb linki bozuk haberin olsun

    YanıtlaSil
  4. Obb linki yenilensin

    YanıtlaSil