MENAJER MODU VE DAHA FAZLASI! FIFA 16 MOBILE MOD EA FC 24 APK İNDİR!


 Herkese merhabalar, bugün sizlere FIFA 16 Mobile oyunu üzerine yapılmış olan EA FC 24 Mobile modu ile karşınızdayız. Yeni güncelleme ile gelen özellikleri sizlere tanıtacağız. Oyun yaklaşık 3 GB olup tamamen internetsiz bir şekilde android cihazlarınızdan oynayabilirsiniz. Oyun apk olduğu için iOS cihazlarda çalışmamaktadır. Oyunun detaylı tanıtım videosunu aşağıya bıraktık. Oyunu en altta bulunan indirme linkleri bölümünden indirebilirsiniz. Oyunun kurulum videosu da aşağıdadır.



Yeni menü tasarımıyla efsane bir mod olan yeni modda manager modu da eklendi. Hazırlık maçları yapabilir, çeşitli turnuvalara katılabilirsiniz. Derbi maçları oynayabilir veya tek maçlık oyuncu maçları yapabilirsiniz.




3 farklı turnuva modu sizleri bekliyor. Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi ve 2022 Dünya kupası modları sizleri bekliyor. Turnuvalar son 16 turundan başlıyor.

Yeni iki farklı turnuva modu sizleri bekliyor. İcon bölümünden herhangi bir takım seçerek efsane oyunculara karşı bir turnuvada yarışabilirsiniz. Season bölümünde de aynı şekilde bir takım seçerek turnuvaya katılıp şampiyonluk mücadelesi verebilirsiniz.



Menajer kariyer ve oyuncu kariyeri bölümleri de sizleri bekliyor. Menajer bölümünden dilediğiniz takımı seçerek tek maçlık o takımı yönetebilir ve maç esnasında taktikler verebilirsiniz. Oyuncu kariyer bölümünde ise herhangi bir takım seçerek o takımdaki oyunculardan biriyle tek maçlık oyuncu maçları yapabilirsiniz. 


Kadrolar tamamen güncel bir şekilde sizleri bekliyor. Tüm Avrupa takımları tamamen güncel bir şekilde yer alırken Süper lig ekipleri de %90 oranında  güncel bir şekilde yer alıyor.

Yüksek grafikleri ve PS 5 kamera açısıyla sizlere konsol tadında bir oyun deneyimi sunacak olan bu modu sizlere kesinlikle tavsiye ediyoruz. Oyunu en altta bulunan indirme linkleri bölümünden indirebilirsiniz. Oyunun kurulumunu da aşağıdan videolu bir şekilde izleyebilirsiniz. Şifre kurulum videosunun altında yer almaktadır. İyi oyunlar...

TANITIM VİDEOSU:


KURULUM VİDEOSU:



ŞİFRE: mprogaming.com


İNDİRME LİNKLERİ:

TÜM DOSYALAR:

Hakkında Sefa Albayrak - YT

Sefa Albayrak YouTube Kanal Sahibi..

2 comments:

  1. Abi fifa 16 mod efootball güncel kadro ne zaman gelir

    YanıtlaSil
  2. Ya ben yaptım herşeyi kurdum ama atıyor açmıyor niye?

    YanıtlaSil