WINNING ELEVEN 2024 PPSSPP İNDİR!

 

Herkese merhabalar, bugün sizlere PES 13 PPSSPP üzerine yapılmış olan güncel Winning Eleven 24 PSP oyununun tanıtımını yapacağız. Oyun yaklaşık 700 MB olup tamamen internetsiz bir şekilde psp emulator yardımı ile oynayabilirsiniz. Oyun apk olduğu için sadece android cihazlarda çalışmaktadır. iOs cihazlarda maalesef hizmet verememektedir. Oyunu en altta bulunan indirme linkleri bölümünden indirebilirsiniz. Oyunun kurulumunu da bilmiyorsanız sizler için aşağıya kurulum videosunu da bıraktık. Oyunun detaylı tanıtım videosunu da aşağıdan izleyebilirsiniz.

Oyunda birbirinden farklı modlar sizleri bekliyor. Kariyer Modu, Oyuncu Kariyeri, Turnuva Modu, Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi, Hızlı Maç, Antrenman, Master League, Kupa gibi birbirinden farklı modlardan dilediğinizi oynayabilirsiniz.

Oyunda Avrupa'nın önemli liglerinden Almanya, İspanya, İngiltere, Fransa ve İtalya ligleri tamamen güncel bir şekilde yer almaktadır. Transfer sezonunda gerçekleşen bazı transferler de oyuna eklendi. Messi'nin yeni takımı Miami ve Ronaldo'nun takımı Al Nassr takımları da oyuna eklendi. Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş takımları da oyunda yer alırken kadroları %50 oranında güncelliğe sahiptir. 


Oyunda Edit bölümünden istediğiniz transferleri kendiniz yaparak desteklediğini takımları güncelleyebilirsiniz. Stadyumları, takımları, kramponları ve birçok seçeneği buradan ayarlabilirsiniz.




Oyun içi yüksek grafikleri ve spikeri ile sizleri PC versiyonunu aratmayacak bu modu sizlere kesinlikte tavsiye ediyoruz. PS 5 kamera açısıyla efsane bir oyun deneyimi sağlayan bu modu en altta bulunan indirme linkleri bölümünden indirebilirsiniz. Kurulumu yapmayı bilmiyorsanız sizler için aşağıya kurulumu videolu bir şekilde bıraktık. İyi oyunlar...

TANITIM VİDEOSU:



KURULUM VİDEOSU:




İNDİRME LİNKLERİ:

GAME:

WINNIG ELEVEN 24 GAME DOSYASINI İNDİR

SAVEDATA+TEXTURES:

WINNIG ELEVEN 24 SAVEDATA+TEXTURES İNDİR

CAMERA:

WINNIG ELEVEN 24 CAMERA PACK İNDİR

PSP:

PSP EMULATOR İNDİR



Hakkında Sefa Albayrak - YT

Sefa Albayrak YouTube Kanal Sahibi..

1 comments:

  1. Abi kurulumu zarchiverden yaptım ama şimdi nasıl oyuna gircem

    YanıtlaSil