EA SPORTS FC 24 MOBILE PPSSPP APK İNDİR!

 

Herkese merhabalar, bugün sizlere PSP üzerine yapılmış EA SPORTS FC 24 PPSSPP modunun tanıtımını yapacağız. Oyunu tamamen internetsiz bir şekilde PSP emulator yardımı ile mobil cihazlarınızdan oynayabilirsiniz. Oyun yaklaşık 2-3 GB civarındadır. Oyun apk olduğu için sadece android cihazlarda çalışmaktadır. Oyunun detaylı tanıtım videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz. Oyunu en altta bulunan indirme linkleri bölümünden indirebilirsiniz. Kurulum videosu da aşağıda yer almaktadır.


Oyunun ana menüsü yukarıdaki gibidir. Dünyaca ünlü yıldız futbolcu Neymar Jr sizleri burada karşılıyor. Oyunda takım kariyeri, oyuncu kariyeri, hazırlık maçı, şampiyonlar ligi, çeşitli turnuva modları ve antrenman modu yer alıyor. Edit bölümünden transferler yapabilir, takımları ve oyuncuları, stadyumları ayarlayabilirsiniz.




Oyunda İngiltere, İspanya, Almanya, Fransa ve İtalya ligleri tamamen güncel bir şekilde bulunmaktadır. Diğer Avrupa takımları bölümünde ise Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş takımları yer alırken yaptığı transferlerle futbol gündemine bomba gibi oturan Arap takımları da burada güncel olarak yer almaktadır.


Yüksek grafikleri ile sizlere konsol tadında bir oyun deneyimi yaşatacak olan bu modu kesinlikle indirmenizi tavsiye ediyoruz. Oyunda spiker de yer almaktadır. Oyunu en altta bulunan indirme linkleri bölümünden indirebilirsiniz. Oyunun kurulumunu bilmeyen arkadaşlarımız için kurulumu da videolu bir şekilde aşağıya bıraktık. İyi oyunlar...

TANITIM VİDEOSU:


KURULUM VİDEOSU:



İNDİRME LİNKLERİ:

TÜM DOSYALAR:

EA FC PSP TÜM DOSYALARI İNDİR



Hakkında Sefa Albayrak - YT

Sefa Albayrak YouTube Kanal Sahibi..

1 comments: