FIFA 16 MOBILE SÜPER LİG MODU V2 APK İNDİR!

 

Herkese merhabalar, bugün sizlere FIFA 16 Mobile oyunu üzerine yapmış olduğumuz Süper Lig modunun V2 güncellemesinin modunun tanıtımını yapacağız. Öncelikle bu modda V2 güncellemesi ile gelen yeni özelliklere değineceğiz. V1 güncellemesinin detaylı tanıtımı için buraya tıklayabilirsiniz. Oyun yaklaşık 3.5 GB lup tamamen internetsiz bir şekilde android cihazlarınızdan oynayabilirsiniz. Oyun apk olduğu için iOS cihazlarda çalışmamaktadır. Oyunun geniş tanıtım videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz. Oyunu en altta bulunan indirme linkleri bölümünden indirebilirsiniz. Oyunun kurulumu da aşağıda yer almaktadır.


Menü tasarımlarında bir değişikliğe bu modda gidilmese de v3 de tasarımlar tamamen yenilenecektir. Oyunun ana menüsüne yeni bir turnuva modu olan Süper Lig Derby Edition turnuvası eklendi.


Bu turnuva modu ile birlikte Süper Lig de bulunan derbi maçlarını oynayabileceksiniz. Aynı zamanda aynı şehirde bulunan takımların derbileri ve Türkiye-Yunanistan maçı da yapabilirsiniz. 




Challange bölümüne yeni olarak Trendyol Süper Lig Kariyer Modu ve Efsaneler ile maç yapabileceğiniz İcon bölümüne Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş takımları eklendi. Süper Lig den Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş takımlarını seçerek süper lig kariyer tadında tüm Süper Lig takımları ile maçlar yapabileceğiniz efsane bir turnuva modu sizleri bekliyor.




Tüm takımlar güncel bir şekilde oluşturuldu. Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş takımlarının kadrolarındaki tüm oyuncuların fotoğrafları formaları ile eklenerek güncellendi. Yakın zamanda Galatasaray takımının yeni transferleri de eklenip v3 versiyonunda sizlere sunulacaktır.



Oyun grafikleri en yüksek kalitede ayarlandı. Oyunda spiker kurulu bir şekilde sizlere geliyor. Böylece ayrıca spiker kurulumu yapmanıza gerek kalmıyor. Oyunda sis modu ve yağmur modu eklendi. Bunları kaldırmak isteyen arkadaşlarımız için yakın zamanda buna dair bir video gelecek. Oyunu en alttan indirebilirsiniz. Oyunun kurulumu da videolu bir şekilde aşağıdadır. İyi oyunlar...


TANITIM VİDEOSU:



KURULUM VİDEOSU:



ŞİFRE YUKARIDA BULUNAN KURULUM VİDEOSUNDA YER ALMAKTADIR!!



İNDİRME LİNKLERİ:

TÜM DOSYALAR:

SÜPER LİG MODU TÜM DOSYALARI İNDİR



Hakkında Sefa Albayrak - YT

Sefa Albayrak YouTube Kanal Sahibi..

0 comments:

Yorum Gönder