FIFA 16 MOBILE YÜZ YAMASI İNDİR!

 

Herkese merhabalar, bugün sizlere FIFA 16 Mobile oyunu üzerine yapılmış yüz yamasının tanıtımını yapacağız. Yaklaşık 1.5 GB civarında olan bu yamada bir çok oyuncunun yüzleri güncellendi. Eski oyuncuların yeni yüzleri eklendi. Bazı yüzleri olmayan oyuncuların yüzleri eklendi. Kel oyuncular tamamen kaldırılarak yerine daha iyi olan bıyıklı oyuncular eklendi. Yama dosyalarını en altta bulunan indirme linkleri bölümünden indirebilirsiniz. Yamanın detaylı tanıtım videosunu da aşağıdan izleyebilirsiniz. Kurulum videosu da aşağıda yer almaktadır.

Oyunda tüm Avrupa Ligi takımlarının oyuncu yüzleri, saçları ve dövmeleri güncel bir şekilde oyuna eklendi. Arda Güler'in yeni yüzü de oyunda sizleri bekliyor. 



Süper Lig ekiplerinin ise birçok oyuncunun yeni yüzleri eklendi. 2016 sezonundan kalan yüzler 2023 sezonuna göre yeniden eklendi. Galatasaray takımının neredeyse bütün oyuncularının yeni yüzleri eklendi. Diğer takımlarımızın da yeni yüzleri eklenirken bazı oyuncular yine bıyıklı bir şekilde karşınıza çıkabilir. Yamayı en altta bulunan indirme linkleri bölümünden indirebilirsiniz. Kurulumu bilmeyen arkadaşlarımız için ise kurulumu videolu bir şekilde aşağıya bıraktık. İyi oyunlar...

TANITIM VİDEOSU:



KURULUM VİDEOSU:



İNDİRME LİNKLERİ:

TÜM DOSYALAR:



Hakkında Sefa Albayrak - YT

Sefa Albayrak YouTube Kanal Sahibi..

3 comments: