FIFA 16 MOD EA SPORTS FC 24 BLACK EDITION APK İNDİR!

 

Herkese merhabalar, bugün sizlere FIFA 16 Mobile oyunu üzerine yapılmış olan EA SPORTS FC 24 Mobile Black Edition modunun tanıtımını yapacağız. Oyun Lite versiyonu 3 GB olup tamamen internetsiz bir şekilde android cihazlarınızdan oynayabilirsiniz. Oyun apk olduğu için iOS cihazlarda çalışmamaktadır. Oyunun detaylı tanıtım videosunu aşağıdan izlemeyi unutmayın. Oyunun indirme linkleri en altta yer almaktadır. Kurulum videosu da aşağıdadır.


Oyunda birbirinden farklı modlar sizleri bekliyor. Hazırlık maçları yapabilirsiniz, derbi maçları oynayabilirsiniz, kadın futbolu oynayabilirsiniz, 14 farklı turnuva moduna katılabilirsiniz, menajer modu ve oyuncu kariyeri bölümünü oynayabilirsiniz ve çeşitli challenge modlarına katılabilirsiniz.






Oyunda 14 farklı turnuva modu sizleri bekliyor. Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi, Konferans Ligi, Dünya Kupası, Kadınlar Ligi, Kadınlar Şampiyonlar Ligi, çeşitli ülkelerin kupa modları ve daha fazlası sizleri bekliyor. 





Challanges modunda 3 farklı mod sizleri bekliyor. Dilerseniz istediğiniz bir takımı seçerek efsane oyunculardan oluşan kadrolara karşı seçtiğiniz takımla maçlar yapabilirsiniz. Season bölümünde ise seçtiğiniz takımla güçlü takımlara karşı maçlar yapabilirsiniz. Ve modu yapan arkadaşımız kendi ülkesinin turnuva modunu da eklemiş. Onu da dilerseniz oynayabilirsiniz.

Oyunda tek maçlık menajer modu ve oyuncu maçı da sizleri bekliyor.




Tüm takımlar 2023/24 sezonuna göre ayarlanmıştır. Oyunda tüm ligler ve milli takımlar bulunmaktadır. Oyunda Süper Lig ekipleri de güncel bir şekilde yer almaktadır.



Dilediğiniz takımları seçerek hazırlık maçları yapabilirsiniz. Yüksek grafikleri ile sizlere konsol tadında bir oyun deneyi yaşatacak olan bu oyunu kesinlikle tavsiye ediyoruz. Oyunu en altta bulunan indirme linkleri bölümünden indirebilirsiniz. Oyunun detaylı tanıtım videosunu ve kurulumu bilmeyen arkadaşlarımız için ise de kurulum videosunu aşağıya bıraktık. İyi oyunlar...

TANITIM VİDEOSU:




KURULUM VİDEOSU:




İNDİRME LİNKLERİ:

TÜM DOSYALAR:

Hakkında Sefa Albayrak - YT

Sefa Albayrak YouTube Kanal Sahibi..

0 comments:

Yorum Gönder