FIFA 16 MOD EFOOTBALL 2024 APK İNDİR!

 

Herkese merhabalar, bugün sizlere FIFA 16 Mobile oyunu üzerine yapılmış olan EFOOTBALL 2024 modunun tanıtımını yapacağız. Oyun yaklaşık 3 GB civarında olup tamamen internetsiz bir şekilde android cihazlarınızdan oynayabilirsiniz. Oyun apk olduğu için iOS cihazlarda çalışmamaktadır. Oyunun detaylı tanıtım videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz. Oyunun indirme linkleri en altta yer almaktadır. Oyunun kurulum videosu da aşağıda yer almaktadır.


Oyunun ana menüsünde çeşitli bölümler sizleri bekliyor. Hazırlık maçları yapabilirsiniz, klasik maç ekranından çeşitli derbiler yapabilirsiniz. Kariyer modu yazan bölümde ise birbirinden farklı turnuva modları ve fazlası sizleri bekliyor.




Bu bölümde dilerseniz 18 farklı turnuva modunun yer aldığı turnuva modunu oynayabilirsiniz. Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi, Dünya Kupası, çeşitli ülke kupaları, efsane turnuvası, kadınlar ligi, kadınlar şampiyonlar ligi ve birbirinden farklı turnuva modlarını oynayabilirsiniz. Tek maçlık oyuncu üzerinden maçlar yapabileceğiniz Be A Pro modunu da oynayabilirsiniz.



Oyunda hemen hemen bütün ligler ve milli takımlar yer almaktadır. Oyunda Süper Lig de bulunmaktadır. Tüm Avrupa takımları tamamen günceldir. Süper Lig ise %90 oranında güncelliğe sahiptir. 



Yüksek grafikleri ile sizlere konsol tadında bir efootball deneyimi yaşatacak olan bu modu sizlere kesinlikle tavsiye ediyoruz. Oyunu en altta bulunan indirme linkleri bölümünden indirebilirsiniz. Oyunun kurulumunu bilmeyen arkadaşlarımız için ise kurulumu da aşağıya videolu bir şekilde bıraktık. İzleyerek kurulumu da öğrenebilirsiniz. İyi oyunlar...

TANITIM VİDEOSU:



KURULUM VİDEOSU:



İNDİRME LİNKLERİ:

TÜM DOSYALAR:

FIFA 16 MOD EEFOOTBALL DOSYALARI İNDİR


Hakkında Sefa Albayrak - YT

Sefa Albayrak YouTube Kanal Sahibi..

1 comments: