FIFA 17 MOBILE APK İNDİR! İNTERNETSİZ GÜNCEL TRANSFERLER!

 

Herkese merhabalar, bugün sizlere FIFA 16 Mobile oyunu üzerine yapılmış olan FIFA 17 Mobile modunun tanıtımını yapacağız. Oyun yaklaşık 3 GB olup tamamen internetsiz bir şekilde android cihazlarınızdan oynayabilirsiniz. Oyun apk olduğu için iOS cihazlarda hizmet verememektedir. Oyunun detaylı tanıtım videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz. Oyunun indirme linkleri en altta yer almaktadır. Aynı şekilde kurulum videosu da aşağıda yer almaktadır.


Oyunun bütün temaları FIFA 17 oyununa göre tasarlandı. Oyunun ana menüsü yukarıda gösterilmiştir. Oyunda hazırlık maçları yapabileceğiniz KICK OFF bölümü sizleri bekliyor. Ayarlar bölümünden oyunun zorluğunu, maç süresini, kontrolleri, grafikleri ve animasyonları ayarlayabilirsiniz.



Oyunda Ultimate Team ekranı da tamamen FIFA 17 oyununa özel olarak tasarlandı. Ama EA sunucuları kapalı olduğundan maalesef bu bölümler hizmet verememektedir. Oyunda sadece hazırlık maçları yapabileceğiniz bölüm aktif olarak hizmet vermektedir.




Hazırlık maçı ekranından dilediğiniz takımları seçerek hazırlık maçları yapabilirsiniz. Tüm Avrupa takımları güncel olarak yer almaktadır. Ayrıca milli takımlar da yer almaktadır. Hepinizin merak ettiği Süper Lig de oyunda güncel olarak yer almaktadır. Formalar 2023 sezonuna aittir.



Oyun içi grafikler de FIFA 17 oyununa göre tasarlandı. En yüksek kalitede maçlar yapabilirsiniz. Oyunda İngiliz spiker de yer almaktadır. Oyunu en altta bulunan indirme linkleri bölümünden indirebilirsiniz. Oyunun tanıtım videosunu da aşağıdan izlemeyi unutmayın. Kurulumu bilmeyen arkadaşlarımız için ise kurulumu aşağıya videolu bir şekilde bıraktık. İyi oyunlar...


TANITIM VİDEOSU:


KURULUM VİDEOSU:


DATA ŞİFRE: SEFAALBAYRAKYT

OBB ŞİFRE: FIFA 23 UT BY AIV RIEF

Hata almamanız için şifreyi kopyalamayınız, elinizle yazınız.


İNDİRME LİNKLERİ:

TÜM DOSYALAR:


Hakkında Sefa Albayrak - YT

Sefa Albayrak YouTube Kanal Sahibi..

1 comments: