İNTERNETSİZ KARİYER MODLU EA SPORTS FC 24 MOBILE APK İNDİR! FIFA 14 MOD APK

 

Herkese merhabalar, bugün sizlere FIFA 14 Mobile üzerine yapılmış olan EA SPORTS FC 24 Mobile modunun tanıtımını yapacağız. Oyun 3 GB civarında olup tamamen internetsiz bir şekilde android cihazlarınızdan oynayabilirsiniz. Oyun apk olduğu için iOS cihazlarda hizmet verememektedir. Oyunun geniş tanıtım videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz. Oyunu en altta bulunan indirme linkleri bölümünden indirebilirsiniz. Kurulum videosu da aşağıya bırakılmıştır.


Oyunun ana menüleri yukarıda gösterilmiştir. Oyunda hazırlık maçları yapabilir, kariyer modunu oynayabilir, çeşitli turnuvalara katılabilir, penaltı atışları yapabilir ve antrenmanlar yapabilirsiniz.






Oyunda geniş bir kariyer modu sizleri bekliyor. Kariyer modundan tüm görseller yukarıda gösterilmiştir. Dilediğiniz ligden istediğiniz takımı seçerek kariyer serüvenine atılabilirsiniz. Transferler yaparak takımınızı güçlendirip şampiyonluğun en büyük adayı olabilirsiniz. Dilediğiniz zaman işi bırakıp yeni serüvenlere atılabilirsiniz.



Oyunda turnuva modu da sizleri bekliyor. Burada birçok ligin kupasından herhangi birini seçerek o turnuvaya katılabilirsiniz. 




Hazırlık maçı bölümünden dilediğiniz iki takımı seçerek hazırlık maçları yapabilirsiniz. Formalarınızı, kadronuzu, maç zorluğunu, maç süresini, sakatlanmaları, maç topunu, stadyumunuzu seçebilirsiniz. Kadrolar güncel bir şekilde sizleri bekliyor. Birçok lig ve takım oyunda yer almaktadır.



Oyun içi grafikler en yüksek derecede ayarlandı. Yeni butonlarıyla sizlere efsane bir oyun deneyimi yaşatacak olan bu modda spiker de bulunmaktadır. Spiker dosyasını aşağıdan indirebilirsiniz. Aynı şekilde oyunun indirme linkleri de en altta yer almaktadır. Oyunun kurulumunu bilmeyen arkadaşlarımız için kurulumu videolu bir şekilde aşağıya bıraktık. İyi oyunlar...

TANITIM VİDEOSU:



KURULUM VİDEOSU:



İNDİRME LİNKLERİ:

TÜM DOSYALAR:


Hakkında Sefa Albayrak - YT

Sefa Albayrak YouTube Kanal Sahibi..

2 comments: