KARİYER MODLU İNTERNETSİZ EFOOTBALL 2024 PPSSPP APK İNDİR!

 

Herkese merhabalar, bugün sizlere PES 13 PPSSPP oyunu üzerine yapılmış olan eFootball 2024 PPSSPP modunun tanıtımını yapacağız. Oyun yaklaşık 2 GB olup tamamen internetsiz bir şekilde android cihazlarınızdan psp emulator yardımı ile oynayabilirsiniz. Oyun apk olduğu için iOS cihazlarda çalışmamaktadır. Oyunun detaylı tanıtım videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz. Oyunun indirme linkleri en altta yer almaktadır. Kurulum ve şifre de aşağıda yer almaktadır.

Oyunda birbirinden farklı birçok mod sizleri bekliyor. Hızlı maç, kariyer modu, şampiyonlar ligi, Avrupa ligi, kupa, antrenman modu, efsane ol, oyuncu kariyeri, efsaneler ve bunun gibi mod sizleri bekliyor. Edit bölümünden takımları, oyuncuları ve birçok şeyi ayarlayabilirsiniz.



Oyunda tüm takımlar güncel olarak yer almaktadır. Avrupa'nın 5 büyük ligi olan Almanya, İspanya, İtalya, Fransa ve İngiltere ligleri tamamen güncel bir şekilde bulunmaktadır. Ayrıca yaptığı transferler ile popüler olan birçok Arap takımı ve Messi'nin yeni takımı İnter Miami de tamamen güncel bir şekilde oyunda yer almaktadır. Oyunda Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş güncel bir şekilde bulunmaktadır. Birkaç eksilik olsa da yine de güzel bir kadro sizleri bekliyor. Formalar yeni sezona uygun bir şekilde güncellendi.


Birbirinden farklı kamera açıları ile sizlere konsol tadında bir oyun deneyimi sağlayacak olan bu modda grafikler en yüksek derecede ayarlandı. Oyunda spiker de bulunmaktadır. Oyunu en altta bulunan indirme linkleri bölümünden indirebilirsiniz. Kurulumu bilmeyen arkadaşlarımız için kurulumu videolu bir şekilde aşağıya bıraktık. Şifre kurulum videosunun hemen altında ve kurulum videosunda yer almaktadır. İyi oyunlar..

TANITIM VİDEOSU:


KURULUM VİDEOSU:


ŞİFRE: mprogaming.com


İNDİRME LİNKLERİ:

TÜM DOSYALAR:

Hakkında Sefa Albayrak - YT

Sefa Albayrak YouTube Kanal Sahibi..

5 comments:

  1. Şifre olmuyor

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bilgisayarda denedim + olarak gene olmadı

      Sil
    2. çözüm bilgisayarda winrar ile açmak

      Sil
  2. Kuramadım bunu videoda acılmıyor yardımcı olur musunuz

    YanıtlaSil
  3. Abicim birinci linke bir turlu ulasamadim

    YanıtlaSil