KARİYER MODLU İNTERNETSİZ EN İYİ MOBİL FUTBOL OYUNU APK İNDİR!

Herkese merhabalar, bugün sizlere Winning Eleven 2012 üzerine yapılmış olan Winning Eleven 2024 modunun tanıtımını yapacağız. Oyun yaklaşık 140 MB olup tamamen internetsiz bir şekilde android cihazlarınızdan oynayabilirsiniz. Oyun apk olduğu için iOS cihazlarda çalışmamaktadır. Oyunun tanıtım videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz. Oyunu e altta bulunan indirme linkleri bölümünden indirebilirsiniz.

Oyunda hızlı maç, hazırlık maçı, kariyer modu, çeşitli challanges modları, antrenman modu, kupa, şampiyonlar ligi, avrupa ligi, süper kupa ve konferans ligi turnuvaları bulunmaktadır.



Kariyer modunda istediğiniz takımı seçerek o takımın kariyerini yapabilirsiniz. Oyunda İngiltere, İtalya, İspanya, Almanya ve Fransa ligleri tamamen bulunmaktadır. Challanges modunda maç ve free kick challange yapabilirsiniz. 


Oyunda Süper Lig takımlarından Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş takımları da yer almaktadır. Tüm takımların kadroları 2024 modu olduğu için 2023-24 sezonuna özel olarak yapılmıştır. Aynı şekilde formalarda 23-24 sezonuna göre ayarlanmıştır.



Oyunda spiker bulunmaktadır. Maç zorluğunu, maç süresini, topları, hava durumunu ver birçok özelliği ayarlayabilirsiniz. Basit kontrol tuşları ile oyuna hemen ayak uydurabilirsiniz. Oldukça basit bir kurulumu olan bu oyunu sizlere kesinlikle tavsiye ediyoruz. Oyunu en altta bulunan indirme linkleri bölümünden indirebilirsiniz. İyi oyunlar...

2023 MOD TANITIM VİDEOSU:




2024 MOD TANITIM VİDEOSU:





KURULUM :


KURULUM OLDUKÇA BASİTTİR. İNDİRDİĞİNİZ APK DOSYASINI AÇIN VE İÇİNDEKİ DOSYAYA TIKLAYIP YÜKLE DİYİN. VE BU KADAR. OYUN HAZIR!


İNDİRME LİNKLERİ:


APK:



Hakkında Sefa Albayrak - YT

Sefa Albayrak YouTube Kanal Sahibi..

1 comments: