PES 13 MOBILE APK İNDİR!

 

Herkese merhabalar, bugün sizlere FIFA 16 Mobile üzerine yapılmış olan PES 13 Mobile modunun tanıtımını yapacağız. Oyun yaklaşık 3 GB olup tamamen internetsiz bir şekilde android cihazlarınızdan oynayabilirsiniz. Oyun apk olduğu için iOS cihazlarda çalışmamaktadır. Oyunu en altta bulunan indirme linkleri bölümünden indirebilirsiniz. Tanıtım videosu da aşağıda yer almaktadır. Oyunun kurulum videosunu da sizler için aşağıya bıraktık.

Oyunun ana menüsü yukarıdaki gibidir. Her ne kadar birçok seçenek gözükse de oyunda sadece hazırlık maçı yapabileceğiniz ekran aktif olarak hizmet vermektedir. Ultimate team bölümü açık olmasına rağmen ea sunucuları kapalı olduğundan hizmet verememektedir.


Hazırlık maçı bölümünden dilediğiniz takımları seçerek hızlı maçlar yapabilirsiniz. Hemen hemen bütün ligler ve milli takımlar oyunda yer almaktadır. Hepinizin merakla beklediği Süper Lig de oyunda yer almaktadır.



Tüm Avrupa takımları ve ligleri güncel olarak oyunda yer almaktadır. Süper Lig takımları de tamamen olmasa da %90 oranında güncelliğe sahiptir. Formalar 2016 sezonu forması olarak bulunmaktadır.


Oyun içi tasarımlar tamamen PES 13 oyununa göre ayarlandı. Oyunda spiker de bulunmaktadır. Oyun ayarlarından oyun zorluğunu, maç süresini, kontrolleri, grafikleri ve birçok şeyi ayarlayabilirsiniz. Oyunun indirme linkleri en altta bulunmaktadır. Oyunun kurulumunu bilmeyen arkadaşlarımız için kurulum videosunu da aşağıya bıraktık. Şifre kurulum videosunda ve videonun hemen altında yer almaktadır. İyi oyunlar...

TANITIM VİDEOSU:


KURULUM VİDEOSU:


ŞİFRE: DATA MOD PES13 EDI KUSNAEDI



İNDİRME LİNKLERİ:

TÜM DOSYALAR:

PES 13 MOBILE DOSYALARINI İNDİR!


Hakkında Sefa Albayrak - YT

Sefa Albayrak YouTube Kanal Sahibi..

7 comments:

  1. Abim bende niye açılmıyor

    YanıtlaSil
  2. DATA MOD PES2013 EDI (SafefilekU.com).7z
    1 Hata: Geçersiz parola
    2 Hata: Arşiv bozuk (CRC hatası)
    3 Hata: Veri hatası
    4 Hata: Geçersiz parola
    5 Hata: Arşiv bozuk (CRC hatası)
    6 Hata: Veri hatası
    7 Hata: Geçersiz parola

    YanıtlaSil
  3. Neden böyle oluyo

    YanıtlaSil
  4. Data Google safe browsing hata veriyor hocam

    YanıtlaSil
  5. Pes 2013 dosyası indirilmiyor

    YanıtlaSil
  6. Abi ben indiremiyorum başka sitelere atıyo virüs falan girer diye yapamıyorum nasıl siteden indirebilirim?

    YanıtlaSil