PES 2017 MOBILE APK İNDİR!

 

Herkese merhabalar, bugün sizlere FIFA 16 Mobile üzerine yapılmış olan PES 2017 modunun tanıtımını yapacağız. Oyun yaklaşık 3 GB olup tamamen internetsiz bir şekilde android cihazlarınızdan oynayabilirsiniz. Oyun apk olduğu için iOS cihazlarda çalışmamaktadır. Oyunu en altta bulunan indirme linkleri bölümünden indirebilirsiniz. Detaylı tanıtım videosunu da aşağıdan izlemeyi unutmayın. Oyunun kurulum videosu da aşağıdadır.


Oyunun tüm tasarımları PES 2017 oyununa göre yapılmıştır. İlk açtığınız ekranda üç farklı bölüm sizleri karşılıyor. Burada hazırlık maçları yapabileceğiniz exhibition match bölümü, çeşitli turnuvaların olduğu skills ve tournaments bölümleri sizleri bekliyor.



Skills bölümünde icon ve season adında iki turnuva sizleri bekliyor. Buradan season bölümünden dilediğiniz bir takımı seçerek dünyanın en büyük kulüplerine karşı maçlar yapabilirsiniz. İcons bölümünde ise istediğiniz bir milli takımı seçerek dünyanın en güçlü milli takımlarına karşı maçlar yapabilirsiniz.







Turnuvalar bölümünde ise sizleri 6 farklı turnuva modu bekliyor. Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi, İngiltere Kupası, İspanya Kupası, Amerika Kupası ve 2022 Dünya Kupası turnuvaları sizleri bekliyor. Dilediğiniz turnuvayı seçerek şampiyonluk mücadelesi verebilirsiniz.

Oyunda tek maçlık manager modu ve tek maçlık oyuncu üzerinden maçlar yapabileceğiniz be a pro bölümü sizleri bekliyor.



Tüm takımlar güncel bir şekilde oyunda yer almaktadır. Bunun için aşağıdaki transfer yamasını kurmanız gerekmektedir. Kurmazsanız 2017 kadroları ile oynarsınız. Oyunda tüm Avrupa takımları %100 güncelliğe sahiptir. Oyunda Süper Lig de yer almaktadır. Kadrolar ise %90 oranında günceldir.




Dilediğiniz takımları seçerek hazırlık maçları yapabilirsiniz. Oyundaki yüzler tamamen güncellenmiştir. Altta bulunan yüz yamasını kurmayı unutmayın. Oyunda sis, yağmur ve kar modu da yer almaktadır. Maç içi grafikler en yüksek düzeyde ayarlandı. Spikeri de aşağıdan kurabilirsiniz. Oyunu en altta bulunan indirme linkleri bölümünden indirebilirsiniz. Oyunun detaylı kurulumu videosunu da aşağıya sizler için bıraktık. Şifrelere dikkat ediniz. İyi oyunlar..

TANITIM VİDEOSU:


KURULUM VİDEOSU:



İNDİRME LİNKLERİ:

TÜM DOSYALAR:


Hakkında Sefa Albayrak - YT

Sefa Albayrak YouTube Kanal Sahibi..

5 comments:

  1. Apk dosyası güvenlik uyarısı veriyor

    YanıtlaSil
  2. Tam ekran olmuyor

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Oyunun üstüne basılı tut uygulama bilgisi var ortada bas ona ardından alta gel tam ekran modu var oraya bas olur

      Sil