DLS MOD EA SPORTS FC 24 APK İNDİR!

 

Herkese merhabalar, bugün sizlere DLS yani Dream League Soccer oyunu üzerine yapılmış olan EA Sports FC 24 modunun tanıtımını yapacağız. Oyun yaklaşık 350 MB olup tamamen internetsiz bir şekilde android cihazlarınızdan oynayabilirsiniz. Oyun apk olduğu için iOS cihazlarda çalışmamaktadır. Oyunun detaylı tanıtım videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz. Oyunun indirme linkler en altta yer almaktadır. Oyunun kurulum videosu da aşağıda bulunmaktadır.

Oyunun giriş ekranı yukarıdaki gibi olup tüm tasarımlar EA FC oyununa özel olarak tasarlandı. Buradan isterseniz kariyer moduna giriş yapabilir veya multiplayer bölümünden devam edebilirsiniz.

Oyunun ana menüsü de yukarıdaki gibi olup yine tüm tasarımlar özel olarak ayarlandı.

Oyunda kadronuz ise efsane oyunculardan oluşan bir karma takımdan oluşuyor. Sizleri eskiye götürecek bu kadroda birbirinden özel oyuncular yer alıyor.

Transfer listesinde de sizleri normal oyuncuların yanı sıra efsane oyunculardan bazıları da burada sizleri bekliyor. Oyunda tüm transfer listesi açık bir şekilde sizleri bekliyor. Dilediğiniz oyuncuyu anında takımınıza katabilirsiniz.



Moda özel olarak efsane formalarda oyuna eklendi. Dilediğiniz formayı seçerek maçlar oynayabilirsiniz. Takım logonuz ise EA FC logosuna göre ayarlandı.


Sizlere yüksek grafikleri ile  akıcı oyun deneyimi yaşatacak olan bu modu kesinlikle tavsiye ediyoruz. Oyunu en altta bulunan indirme linkleri bölümünden indirebilirsiniz. Oyunun kurulumunu bilmeyen arkadaşlarımız için ise kurulum videosunu aşağıya bıraktık. İyi oyunlar...

TANITIM VİDEOSU:


KURULUM VİDEOSU:


İNDİRME LİNKLERİ:

Hakkında Sefa Albayrak - YT

Sefa Albayrak YouTube Kanal Sahibi..

1 comments: