DREAM LEAGUE SOCCER 2024 ŞAMPİYONLAR LİGİ MODU APK İNDİR!


Herkese merhabalar, bugün sizlere DLS üzerine yapılmış olan DLS 2024 Şampiyonlar Ligi modunun tanıtımını yapacağız. Oyun yaklaşık 350 MB olup tamamen internetsiz bir şekilde mobil cihazlarınızdan oynayabilirsiniz. Oyun apk olduğu için iOS cihazlarda çalışmamaktadır. Oyunun detaylı tanıtım videosu aşağıda yer almaktadır. Oyunu en altta bulunan indirme linkleri bölümünden indirebilirsiniz. Kurulum videosu da aşağıda yer almaktadır.


Oyunun giriş ekranı yukarıdaki gibi olup burada dünyaca yıldız oyuncular bulunmaktadır. Tüm tasarımlar şampiyonlar ligine özel olarak ayarlandı.


Oyunun ana menüsü de aynı şekilde şampiyonlar ligine özel olarak tasarlanırken yan tarafa da şampiyonlar ligi kupası eklendi.

Oyunda kadronuz efsane oyunculardan oluşan bir karma olarak sizleri bekliyor. Sizlere eskileri hatırlatacak bir kadro diyebiliriz.

Transfer listesinde tüm oyuncuların kilidi açık bir şekilde sizi bekliyor. Burada yine efsane oyuncularda bulunuyor.

Yüksek grafikleri ve akıcı oyun deneyimiyle sizlere efsane bir oyun deneyimi yaşatacak olan bu modu kesinlikle tavsiye ediyoruz. Oyunu en altta bulunan indirme linkleri bölümünden indirebilirsiniz. Kurulum videosu da aşağıda yer almaktadır. İyi oyunlar...

TANITIM VİDEOSU:



KURULUM VİDEOSU:


İNDİRME LİNKLERİ:

TÜM DOSYALAR:


Hakkında Sefa Albayrak - YT

Sefa Albayrak YouTube Kanal Sahibi..

1 comments: