EFOOTBALL 2024 MOBILE LITE APK İNDİR! KARİYER MODLU İNTERENTSİZ 350 MB!

 

Herkese merhabalar, bugün sizlere EFOOTBALL 2024 Mobile Lite PPSSPP oyununun tanıtımını yapacağız. Oyun yaklaşık 350 MB olup tamamen internetsiz bir şekilde mobil cihazlarınızdan oynayabilirsiniz. Oyun apk olduğu için sadece android cihazlarda çalışmaktadır. Oyunu en altta bulunan indirme linkleri bölümünden indirebilirsiniz. Oyunun detaylı tanıtım videosunu da aşağıda izlemeyi unutmayın. Oyunun kurulumu da aşağıda yer almaktadır.



Oyunda hazırlık maçı, oyuncu kariyeri, takım kariyeri, kupa, lig, şampiyonlar ligi, master lig, efsane maçı, antrenman bölümleri sizleri bekliyor. Edit bölümünden takımları, oyuncuları, stadyumları, kramponları ve birçok şeyi dilediğiniz gibi ayarlayabilirsiniz.



Oyunda tüm Avrupa takımları tamamen güncel bir şekilde bulunmaktadır. Diğer takımlar bölümünde ise Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş takımları yer alıyor. Kadroları ise geçen sene ile bu seneki kadroların karışımından oluşuyor. Formalar da güncel bir şekilde sizleri bekliyor.


Yüksek grafikleri ile sizlere efsane bir oyun deneyimi yaşatacak olan bu modda ayrıca spiker de bulunuyor. Dilediğiniz kamera açısını aşağıdan indirip kurup oynayabilirsiniz. Oyunu en altta bulunan indirme linkleri bölümünden indirebilirsiniz. Oyunun kurulumunu bilmeyen arkadaşlarımız için kurulumu aşağıya videolu bir şekilde bıraktık. İyi oyunlar...

TANITIM VİDEOSU:




KURULUM VİDEOSU:



İNDİRME LİNKLERİ:


TÜM DOSYALAR:



Hakkında Sefa Albayrak - YT

Sefa Albayrak YouTube Kanal Sahibi..

1 comments: