FIFA 16 MOD EA FC 24 MOBILE APK İNDİR! SÜPER LİG GÜNCEL KADROLAR!

 

Herkese merhabalar, bugün sizlere FIFA 16 Mobile oyunu üzerine yapılmış olan EA Sports FC 24 Mobile modunun tanıtımını yapacağız. Oyunu tamamen internetsiz bir şekilde android cihazlarınızdan oynayabilirsiniz. Oyun apk olduğu için iOS cihazlarda hizmet verememektedir. Oyunu en altta bulunan indirme linkleri bölümünden indirebilirsiniz. Oyunun detaylı tanıtım videosu da aşağıda yer almaktadır. Oyunun kurulum videosu da aşağıda yer almaktadır.

Oyunun ana menüsü yukarıdaki gibidir. Oyunun tüm tasarımları PC versiyonuna göre ayarlandı. Burada dilediğiniz modu seçip giriş yaparak oynayabilirsiniz. Giriş ekranındaki oyuncular sürekli değişecek şekilde ayarlandı.

Game Modes bölümünde sizleri birbirinden farklı bölümler sizleri bekliyor. 19 Turnuva modu, manager modu, derbi maçları, oyuncu maçı ve challange modu seçeneklerinden dilediğinizi oynayabilirsiniz.



Turnuva modları bölümünde 19 farklı turnuva modu sizleri bekliyor. Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi, Dünya Kupası, Ülke Kupaları, Kadın Şampiyonlar Ligi ve bunun gibi birçok turnuva seçeneğinden dilediğinizi oynayabilirsiniz.



Challange modunda ise dilerseniz seçtiğiniz takım ile efsane oyunculara karşı oynayabilirsiniz. Dilerseniz de seçtiğiniz takımla dünyanın önde gelen liglerinin karma takımlarına karşı oynayabilirsiniz.

Klasik maç bölümünde ise dilediğiniz maçlardan herhangi birini seçerek direkt maçlar yapabilirsiniz.



Oyunda tüm takımlar ve ligler bulunmaktadır. Oyunda tüm takımlar 23/24 sezonuna göre kadroları ayarlanmıştır. Süper Lig de oyunda yer alırken %90 oranında güncelliğe sahip bir şekilde yer alıyor. Formalar da güncel bir şekilde oyunda bulunmaktadır.


Oyun grafikleri en yüksek düzeyde ayarlandı. Spikeri de aşağıdan indirerek kurabilirsiniz. Konsol tadında oyun deneyimi yaşatacak olan bu modu sizlere kesinlikle tavsiye ediyoruz. Oyunu en altta bulunan indirme linkleri bölümünden indirebilirsiniz. Oyunun kurulumunu bilmeyen arkadaşlarımız için ise kurulumu videolu bir şekilde aşağıya bıraktık. İyi oyunlar...

TANITIM VİDEOSU:



KURULUM VİDEOSU:


İNDİRME LİNKLERİ:

Hakkında Sefa Albayrak - YT

Sefa Albayrak YouTube Kanal Sahibi..

2 comments: