FTS 24 APK İNDİR! GÜNCEL TRANSFERLER!

 

Herkese merhabalar, bugün sizlere FTS üzerine yapılmış olan FTS 24 modunun tanıtımını yapacağız. Oyun yaklaşık 300 MB olup tamamen internetsiz bir şekilde mobil cihazlarınızdan oynayabilirsiniz. Oyun apk olduğu için sadece android cihazlarda çalışmaktadır. Oyunu en altta bulunan indirme linkleri bölümünden indirebilirsiniz. Oyunun detaylı tanıtım videosunu da aşağıdan izlemeyi unutmayın. Oyunun kurulum videosu da aşağıda yer almaktadır.

Oyunun ana menüsünde kariyer modu, çeşitli oyun modlarının yer aldığı game modes bölümü, günlük maç yapabileceğiniz bölüm ve takımları ayarlayabileceğiniz custom data bölümleri yer alıyor.

Manager bölümünde dilediğiniz takımı seçerek kariyer yapabilirsiniz. Maçları dilerseniz siz oynayabilirsiniz veya simüle edebilirsiniz. Maçları oyuncu üzerinden oynayarak oyuncu kariyeri de yapabilirsiniz. Transferler yaparak takımınızı güçlendirip şampiyonluk yolunda en güçlü aday olabilirsiniz.

Game Modes bölümünde ise sizleri 4 farklı bölüm bekliyor. Dilerseniz hazırlık maçları yapabilir, çeşitli turnuva modlarına katılabilir veya tek maçlık oyuncu maçları yapabilirsiniz. Antrenman bölümünden ise antrenmanlar yaapbilirsiniz.



Oyunda tüm takımlar tamamen güncel bir şekilde bulunmaktadır. Süper Lig takımlarından Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş takımları da tamamen güncel bir şekilde oyunda yer almaktadır. Formalar ise yeni sezona göre ayarlandı.


Yüksek grafikleri ile sizlere efsane bir oyun deneyimi yaşatacak olan bu modu sizlere kesinlikle tavsiye ediyoruz. Oyunu en altta bulunan indirme linkleri bölümünden indirebilirsiniz. Kurulum videosunu da bilmeyeneler için aşağıya bıraktık. İyi oyunlar...

TANITIM VİDEOSU:


KURULUM VİDEOSU:


İNDİRME LİNKLERİ:

APK+DATA+OBB:

Hakkında Sefa Albayrak - YT

Sefa Albayrak YouTube Kanal Sahibi..

0 comments:

Yorum Gönder