UFL 2024 MOBILE APK İNDİR!

 

Herkese merhabalar, bugün sizlere FIFA 16 Mobile üzerine yapılmış olan UFL Modunun tanıtımını yapacağız. Oyun yaklaşık 5 GB olup tamamen internetsiz bir şekilde mobil cihazlarınızdan oynayabilirsiniz. Oyun apk olduğu için iOS cihazlarda çalışmamaktadır. Oyunun detaylı tanıtım videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz. Oyunu en altta bulunan indirme linkleri bölümünden indirebilirsiniz. Oyunun kurulum videosu da aşağıda yer almaktadır.

Oyunun ana menüsü yukarıdaki gibi olup sadece hazırlık maçları yapabileceğiniz bir ekran sizleri bekliyor. Dilediğiniz takımları seçerek hazırlık maçları yapabilirsiniz.




Oyunda tüm takımlar ve milli takımlar bulunmaktadır. Ayrıca efsane oyuncular da yer alıyor. Tüm takımlar 2023-2024 sezonuna göre ayarlandı. Aşağıdan transfer yamasını kurmayı unutmayın. Oyunda Süper Lig takımları da yer almaktadır. Süper Lig takımları da %90 oranında güncelliğe sahiptir.




Yüksek grafikleri ile sizlere konsol tadında bir oyun deneyimi yaşatacak olan bu modu sizlere kesinlikle tavsiye ediyoruz. Oyuna spikeri de aşağıdan indirebilirsiniz. Oyunun kurulumunu bilmeyenler için kurulumu da aşağıya videolu bir şekilde bıraktık. İyi oyunlar...

TANITIM VİDEOSU:


KURULUM VİDEOSU:



İNDİRME LİNKLERİ:

TÜM DOSYALAR:




Hakkında Sefa Albayrak - YT

Sefa Albayrak YouTube Kanal Sahibi..

3 comments: