CHAMPIONS ELITE FOOTBALL 2024 APK İNDİR!

 

Herkese merhabalar, bugün sizlere yeni mobil futbol oyunu olan Champions Elite Football 2024 oyununun tanıtımını yapacağız. Oyun yaklaşık 300 MB civarında olup oyun içi indirmeler ile 1 GB civarına çıkmaktadır. Oyunu internetli bir şekilde oynayabilirsiniz. Oyun şuan BETA aşamasındadır. Oyunu en altta bulunan indirme linkleri bölümünden indirebilirsiniz. Oyunun detaylı tanıtımını da aşağıda bulunan videodan izleyebilirsiniz.

Oyunda birbirinden farklı etkinlikler sizleri bekliyor. Oyunun ana menüsü yukarıda gösterilmiş olup oyunun icon oyuncusu Thiago olarak ayarlanmıştır.

Oyunda paralar kazanarak stadyumunuzu geliştirebilir ve çeşitli ödüllerin kilidini açabilirsiniz.



Oyunda çeşitli etkinliklerden kazandığınız paketleri açabilir ve yeni oyuncular elde edebilirsiniz. Ayrıca takas yöntemi ile özel oyuncuları takıma katabilirsiniz. Günlük girişte de efsane  oyuncular sizleri bekliyor. 2. gün girişinde Ronaldo ve 7. gün girişinde Messi gibi dünya yıldızlarını kadronuza katabilirsiniz. Oyunda season pass da bulunmaktadır ve yaklaşık 90 TL civarındadır.




Oyunda takımınızın adını, formasını, logosunu ve birçok özelliği dilediğiniz gibi ayarlayabilirsiniz. Takımınıza çeşitli taktikler ve dizilişler verebilir, dilediğiniz gibi yönetebilirsiniz.

Oyunda buton yer almamaktadır. Elinizle bütün kontrolleri yapabileceğiniz Score Hero tarzında bir oyun anlayışına sahip. Hemen hemen birçok telefonda kasmadan rahat bir şekilde oynayabileceğiniz bu oyunu aşağıdan indirebilirsiniz. İyi oyunlar...

TANITIM VİDEOSU:


İNDİRME LİNKLERİ:


CEF 24 :

CEF 24 PLAY STORE İNDİR



Hakkında Sefa Albayrak - YT

Sefa Albayrak YouTube Kanal Sahibi..

0 comments:

Yorum Gönder