FIFA 16 MOBILE V12 APK İNDİR!

 

Herkese merhabalar, bugün sizlere FIFA 16 Mobile V12 güncellemesinin tanıtımını yapacağız. Oyun yaklaşık 3-4 GB olup tamamen internetsiz bir şekilde android cihazlarınızdan oynayabilirsiniz. Oyun apk olduğundan iOS cihazlarda çalışmamaktadır. Oyunun indirme linkleri en alt bölümde yer alırken kurulum ve detaylı tanıtım videosu da aşağıya eklenmiştir.


Oyunda hazırlık maçları yapabilir, klasik maçlar oynayabilir, tek maçlık oyuncu maçı yapabilir, çeşitli turnuva modlarına katılabilirsiniz. 




Turnuva modu bölümünden dilerseniz Şampiyonlar Ligi, Euro 2016 ve FA Emirates Cup turnuvalarından herhangi birini oynayabilirsiniz. Dilediğiniz bir takım seçerek o takım ile çeşitli takımlara karşı maçlar yapabileceğiniz challange modu da sizleri bekliyor.




Oyunda dilediğiniz takımları seçerek hazırlık maçları yapabilirsiniz. Kadrolar ve formalar 2016 sezonuna ait olup dilerseniz sitemizden güncel kadrolu halini indirebilir ve bu moda ekleyebilirsiniz. Yüksek grafikleri ve çeşitli spikerleriyle sizlere efsane bir oyun deneyimi sağlayan bu modu aşağıda bulunan linklerden indirebilir ve kurulum videosunu izleyerek kurulumu rahatça yapabilirsiniz. Ayrıca geniş tanıtım videosunu da izlemeyi unutmayınız. İyi oyunlar...

TANITIM VİDEOSU:


KURULUM VİDEOSU:


İNDİRME LİNKLERİ:


FIFA 16 V12:

Hakkında Sefa Albayrak - YT

Sefa Albayrak YouTube Kanal Sahibi..

2 comments:

  1. Abi he şeyi yaptım ama sunucu şu an neşgul falan diyor pls cevap 😭

    YanıtlaSil