FIFA 16 MOD EURO 24 APK İNDİR!

 


Herkese merhabalar, bugün sizlere FIFA 16 Mobile oyunu üzerine yapılmış olan EA FC 24 MOD EURO 24 modunun tanıtımını yapacağız. Oyun yaklaşık 5-6 GB olup tamamen internetsiz bir şekilde mobil cihazlarınızdan oynayabilirsiniz. Oyun apk olduğu için sadece android cihazlarda çalışmaktadır. Oyunun detaylı tanıtım ve kurulum videosu aşağıda yer almaktadır. Oyunun indirme linkleri de yine aynı şekilde en alt bölümde yer almaktadır.

Oyunun ana menüsü EURO 24'e göre ayarlandı. Hazırlık maçları yapabilir, çeşitli turnuva ve challange modlarına katılabilir, tek maçlık menajer maçı ve oyuncu maçları yapabilirsiniz.









Oyunda klasik maç bölümünden çeşitli maçlar yapabilirsiniz. 26 farklı turnuvadan dilediğinizi oynayabilirsiniz. Turnuvaları menajer modunda oynayabilirsiniz. Euro 2024, Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi, ülke kupaları gibi birçok turnuva sizleri bekliyor.



Hazırlık maçı bölümünden dilediğiniz takımları seçerek hazırlık maçları yapabilirsiniz. Kadrolar güncel bir şekilde yer alırken oyunda Süper Lig de bulunmaktadır.




Yüksek grafikleri ile sizlere efsane bir oyun deneyimi sağlayan bu modu aşağıda bulunan indirme linklerinden indirebilirsiniz. Dilerseniz 7 farklı spikerden birini de kurabilirsiniz. Oyunun detaylı tanıtım ve kurulum videosu da aşağıda yer almaktadır. İyi oyunlar..

TANITIM VİDEOSU:


KURULUM VİDEOSU:


İNDİRME LİNKLERİ:

FIFA 16 MOD EURO 24:

TÜM DOSYALARI İNDİR




Hakkında Sefa Albayrak - YT

Sefa Albayrak YouTube Kanal Sahibi..

1 comments: