UFL MOBILE 2024 APK İNDİR!

 

Herkese merhabalar, bugün sizlere yakın zamanda çıkacak olan UFL futbol oyununun duyrulmasından itibaren en çok merak konusu olan UF mobile için harika bir UFL modunun tanıtımını yapacağız. Oyun DLS 19 üzerine yapılmış olup yaklaşık 450 MB civarındadır. Oyun apk olduğu için sadece android cihazlarda çalışmaktadır. Oyunun detaylı tanıtım videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz. Ayrıca oyunun kurulum videosu da aşağıda yer almaktadır. Oyunu en altta bulunan indirme linklerinden indirebilirsiniz.

Oyun tamamen internetsiz bir şekilde oynanabilmektedir. Oyunda kariyer modu ve online bölümler yer almaktadır. Tüm tasarımlar UFL oyununa göre yapılmıştır.

Online bölümü tamamen UFL oyununa göre ayarlanmış olup buraya Ronaldo'nun UFL oyunundaki gol sevinci eklenmiştir.

Kariyer modu bölümünden görseller yukarıda gösterilmiştir. Maçlar yapabilir, transferler yapabilir, stadyum ve formalarınızı ayarlayabilirsiniz.

Takımınızı dilediğiniz gibi ayarlayabilir, istediğiniz taktikleri ve dizilişi verebilirsiniz. Oyunu ilk kurduğunuzda sizlere en iyi futbolculardan oluşan bir takım sizleri bekliyor olacak.


Oyunda UFL oyununa özel stadyum ve formalar sizleri bekliyor. Aynı zamanda logonuz da UFL olacak şekilde ayarlandı. Dilerseniz değiştirebilirsiniz.

Transfer marketinde tüm oyuncular açık bir şekilde sizleri beklerken efsane oyuncular da transfer marketine eklendi.


Kendine özel sade butonları ve İspanyol spikeri ile sizlere güzel bir oyun deneyimi sağlayan bu modu kesinlikle tavsiye ediyoruz. Oyunun detaylı tanıtımını ve kurulumunu aşağıdaki videolardan izleyebilirsiniz. İyi oyunlar..

TANITIM VİDEOSU:


KURULUM VİDEOSU:



İNDİRME LİNKLERİ:

UFL 24 :

UFL 24 İNDİR


Hakkında Sefa Albayrak - YT

Sefa Albayrak YouTube Kanal Sahibi..

0 comments:

Yorum Gönder