DLS 24 EURO 24 MODU APK İNDİR!

 


Herkese merhabalar, bugün sizlere DLS 19 oyunu üzerine yapılmış olan DLS 24 UEFA EURO EDITION modunun tanıtımını yapacağız. Oyun yaklaşık 400 MB olup tamamen internetsiz bir şekilde android cihazlarınızdan oynayabilirsiniz. Oyun apk olduğu için iOS cihazlarda çalışmamaktadır. Oyunun detaylı tanıtım videosunu aşağıdan izleyebilir ve kurulumu da bilmiyorsanız yine aşağıda bulunan kurulum videosunu izleyebilirsiniz. Oyunun indirme linkleri en alt bölümde yer almaktadır.

Oyunun giriş ekranında Ronaldo, Chiesa ve Griezmann yer alıyor. Oyun içi tüm tasarımlar EURO 24 turnuvasına özel olarak ayarlandı. İsterseniz kariyer modundan kariyer serüvenine atılabilirsiniz veya online bölümden online maçlar yapabilirsiniz.

Online bölümünde de yine şık bir ekran bizleri bekliyor. Ronaldo yine bizleri burada karşılıyor. Buradan online maçlar yaparak sıralamaya kasabilirsiniz.

Kariyer moduna geçiş yapacak olursak buradan maçlar yapabilir, takımınızı ayarlayabilir, forma, logo, stadyum gibi bölümleri dilediğiniz gibi tasarlayabilir ve takımınıza transferler yapabilirsiniz.


Transfer listesinde tüm oyucuların kilitleri açık olduğu gibi burada efsane oyuncular da sizleri bekliyor. Takım yönetimi ekranından transfer ettiğiniz oyuncuları kadronuza dahil edebilir, taktikler verebilir ve dizilişinizi istediğiniz gibi değiştirebilirsiniz.



Sade butonları ve İspanyol spikeri ile sizlere güzel bir oyun deneyimi sağlayan bu modu aşağıdan indirebilirsiniz. Detaylı tanıtım videosunu izlemeyi unutmayın. Ayrıca kurulumu da bilmiyorsanız sizler için kurulum videosunu da alt bölüme koyduk. İyi oyunlar...

TANITIM VİDEOSU:


KURULUM VİDEOSU:



İNDİRME LİNKLERİ:

DLS 24 MOD EURO 24:

APK+OBB+DATA İNDİR



Hakkında Sefa Albayrak - YT

Sefa Albayrak YouTube Kanal Sahibi..

1 comments: